Bentabijii Kızıma pijama takımları alacağım ama dışarıda da giyinmek için böyle hoş desenleri olan tanımlar var sizce takım mı tulum mu alayım ayaksız tulumlardan? Ben biraz büyük alıyorum boyu hızlı uzuyor tavsiye var mı acaba?toptan alacağım
buselidunya Bentabijii Tulum çok tatlı duruyor bebeklerde ama takım daha iyi gibi. Kızımın da toplasan en fazla 5 tane falan vardır tulumu, takımları sınırsız sayıda😃
Toprak_2019 Bentabijii benim oğlum 25 aylık kesinlikle alıştıramadim tuluma maalesef ama takım daha kullanışlı tabi bu benim düşüncem
Bentabijii Sunlight ben de çok seviyorum ama hızlı uzuyor biraz büyük alsam hafif kıvırsam değil mi takımda sırıtmaz
muallimebiranne Bentabijii tulum bez değiştirirken sıkıntı oluyor bence takım daha kullanışlı 52 günlük bebeğim takım giydiriyorum genelde
Noname21 Bentabijii küçük bebeklerde takim kesinlikle. Doğumdan önce tulum ağırlıklı aldim. Allahim o nasıl işkence. Birde yetmemiş gibi doktora tulumla gitme hatasında bulundum giydir soydir o kadar zor ki. Kesinlikle takım