koalanin Aşımız vardı 8 kg çıktı kizim kilosu az bisey yemiyor nasil kilo alacak bilmiyorum cok üzülüyorum var mi bizim gibi düşük kilolu bebek anneleri neler yapabilirim :(
Saresi koalanin kan değerleri, b12si düşükse iştahsız ölüler. Doktorunuza sorarsanız balık yağı da önerebilir 1 yaş sonrasında 🌸
cydcvk koalanin benim kız 12 aylıkken 7800dü. Şu an 17 aylık 8600. Boyu ve baş çevresi gelişiyorsa sorun yok dedi doktor. Kıymalı makarna yapıyorum etli erişte y apıyorum pirinç pilavı falan yiyo bunlar kilo aldırdı biraz
Alminazli Herr bebek ayni degildir eğer sağlıklıysa kilonun cok önemi yok 16 aylık kızım 9 buçuk kilo doğum kilosu da önemli bu aşamada komşumun torunu dün 1 yaşına girdi 6 kilo
Mbal koalanin 10 aylık 7.7 kg falan bizim de. 😭 kabızlık çekiyoruz yediremiyorum bir şey. Yerinde de bir saniye durmuyor 3 aydır nerdeyse aynı kiloda 😭
-_-hUysUzvetatlikadin koalanin bizde de nerdeyse aynı durum var iki aydın kiloda oynama yok 8 aya girecek. Bilen yada tecrübeli anneler bir tavsiye verir umarım 🙏
Betulnur koalanin 15 aylık olmak üzere kizim o da 8 kg 12.aydan beri 8 kg 3 aydır gram bile almadı az yiyor ve cok aşırı hareketli ne yapacağımı bende şaşırmış durumdayim