Minikmucize18 Ya kızlar oğlumun 1 kulağı gayet güzel diğeribde kepçelik vae onuda kendi yaptı hep sağ tarafına döne döne kulağı kıvrılıp durdu sürekli ve hafif kepçelik var hatta kıvrılmasından dolayı bide sivilik var düzelir mi bu çok kafaya takıyorum
ErkekkAnnesii Minikmucize18 ablamın 2 çocuğununda kulaklarının biri kepçe oğlumunda iki kulağı kepçe yani takılcak bir durum değil bence ileride kafa şekilleri tam oturdukça saçlarıda çıktıkça düzeliyor gene bi nebze ama ben çok takmıyorum ne yapsam düzelmedi sağlık problem etmediği için takmıyorum
IceLady Minikmucize18 aynı durumdayız. Sol kulagı hafif onuda kendı yaptı sureklı kulagının uzerıne yatıyor. Bende yattıgı zaman sapka takıyorum bakalım ilerde göreceğiz ne olacak
Minikmucize18 ErkekkAnnesii canım bende 2 kulağı da kepçe olsa inan takmam tek kulakta kepçelik hiç çevremde görmedim tuhaf geliyor bu yüzden taktığı mı söyledim ilerde iki kulaktaki kepçelik çok sorun teşkil etmez ama tek kulaktaki kepçelik absürt durabilir
ErkekkAnnesii Minikmucize18 ablamın 2 çocuğuda öyle ikisininde tek kulağı kepçe biri kız biri oğlan yağı meselesi sanırım geçer mi bilmiyorum ama bir nebze düzelir gene kafa şekli oturdukça
IceLady Minikmucize18 sanmıyorum kulak yapısı ile alakalı bence bi ümit takıyorum işte sapka. Sizde öyle yapın daha kötü olmaz en azından