Masalmmmmmm Merhaba kızlar bebeğime baby turco kullanıyorum fakat bezden sızma oluyor sleepy e geçmeyi düşünüyorum. Kullanan var mı ?
Polyanna12 Masalmmmmmm bende sleppy kullanıyorum her bezde çocuğun üstü ıslanıyor değiştiriyorum malesef
ErkekkAnnesii Masalmmmmmm sleepy de sızdırıyor canım oğlumda yaşıyorum sık sık değiştirmek gerekiyor yoksa sızdırıyor emilimi iyi değil
rua_da_senhora_das_verdades Masalmmmmmm önce büyük beden denemenizi tavsiye ederim. Bebeklerin vücut yapısına göre beden değişiyor çünkü. Eğer halen devam ederse bez değişimi yapın. Bende goon kullanıyorum. Sızmaların önüne bu şekilde geçtim. Hemde bebeğim için rahat oluyor tenine değmiyor
NilAsyaMom Masalmmmmmm sleepy kesinlikle alma biz 5 aylığız pişman oldum ben değiştiricem. Yani neredeyse her kaka yaptığında taşırıyor bıktım valla. Prima alıcm
_esraaozturkk_ Masalmmmmmm primdan sleepy geçtim her Cis ve her sabh uyanmamizda üstüne geçmiş oluyordu hoop geri Primaya gectik
Ddmbdm Ben baby turco kullanıyorum hiç sızma sorunu yaşamadım.beden küçük yada büyük geliyor olabilir