elcn4139 suyu kasiklar veriyorum nasil biberona vericen. aslinda mama yiyen bir bebek . avent ile mama iciyor ama suyu onlada icmiyor. weeninkilerle hic icmiyor. hep kasiklami icecek
Wanderlust elcn4139 alistirma bardagiyla iciyor. E bebekten bebek suyu aliyoruz bir de onun icinde aparati var siselere takiliyor direk siseden icebiliyor o sekilde. Kaynatip sogumus suyu hic sevmedi icmezdi sonra bu bebek suyuna gecince sevdi oyle deneyin isterseniz
e1if elcn4139 ya bizde aynı durumdayız şırıngayla veriyom ben onla daha çok içiyor, kaşıkla çok az içtiği için şırınga kolay oldu
Elifssu elcn4139 Benim kızımda aventi hiç kullanamadı kraftın biberonuyla mama iciyo başkasıyla icmiyo suyu pipetli suluk haricinde icmiyo yemeği kendi kaşığı haricinde hiçbir kasiktan yemiyo pipetli suluk alın veya ilgisini çeken bir biberonla deneyin belki içer
Ahmet16 Tüm suluk biberon cesitlerini denemiş biri olarak akışına bıraktım artık.(( kaşıkdevam)) 10 aylık
halamidagakaldirmislar Mycey in mini bardakları var kızım onunla su içmeye bayılıyor kendini ıslattığıda oluyor ama severek su içtiğini gördüğüm için katlanıyorum yoksa kızımda biberen alıştırma bardağı vs sevmiyor 🙂