Balarisi_melisEla bugün eşimin doğum günü şuan,biranda gidip hediye alma isteği geldi içime sizce ne yapmalıyım,o işteyken habersiz gidip küçük bi pasta ve hediye aliyim diyorum🤫🧐onerileriniz nedir o bana her doğum günumde çiçek alır
_esraaozturkk_ Balarisi_melisEla esinizin sevdiği bişey alabilirsnz yada saat kazak ayakkabı bsey alabilirsnz
Dedimolabilir Balarisi_melisEla sigara kullaniyorsa sarj olan cakmak alabilirsiniz ben onu alacagim dogumgununde
Duyulurum Balarisi_melisEla mutlaka kutlayın Bence önemli bir şey. Ve işte kutladım da o bana şöyle yapmadı da böyle yapmadı daha beklenti içinde de olmayın sonuçta doğum günün onun günü. Bu 2 gereksiz bilgiyi verdikten sonra konuya gelebilirim😄 ben kendi eşimi düşündüm ona iyi bir kemer ve iyi bir cüzdan almak istiyorum aklıma bunlar geldi. Zippo çakmak almıştım nişanlıyken hala kullanmadı sinir oluyorum 🤷🏻♀️
GiybetReis Dedimolabilir tam sigara yakcak cakmagın sarjı bitmiş 😂😂😂 sinir krizi. Gazı da bitebilir deme onun yöntemi var🤪
Dedimolabilir Balarisi_melisEla cicek sepetinde var trandyolda sa var ama madem acele telefoncularda da vardir. Usb li cakmak aşırı hos bisey ben alicam
Dedimolabilir Balarisi_melisEla https://www.ciceksepeti.com/kisiye-ozel-usb-sarjli-dokunmatik-elektronik-cakmak-kc3466250
Balarisi_melisEla _esraaozturkk_ 🤣🤣🤣🤣 o zmn pastanede İmalatta çalışıyordum ustamla beraber yapmıştık şimdi bebekten birşey yapamiyorum
Balarisi_melisEla Duyulurum 🤣🤣🤣2 aralıkta benim doğum günüm🤭çaktirma kendim içinde yol yapıyorum işte🤣🤣 ya çakmak çok sever kutular dolu çakmak ,kemer de olabilir yarin çoook yakın arkadaşının düğünü var takabilirde ve cüzdan ihtiyacı da var aslında🤔🤔