arzuublm Kizlar bebeğim 3 ay 26 günlük geceleri 2saatte bir uyaniyor aç değil çünkü memeden sonra mama veriyorum en fazla 10 yada 20 cc yiyor sebebi nedir sizce artık ayakta zor duruyorum sizin böyle olupta çözüm bulduğunuz bir yöntem var mı
Deletedmom636262 arzuublm Gazı vardır yada atak dönemi oğlum çok gazlıydı çok uyanırdı uyanıyordu🤦♀️
Dnzaly arzuublm ben hiç uyumuyorum 29 günlük benim kızım anca sen yanında uzanacan öyle uyuyor benimki
Rabiaa-27 arzuublm bizde bu durumdayız atak dönemi mis gibi uyuyan çocuğum sadece acıkınca uyanır. Şimdi sebepsiz kalkıp mız mızlanıyor ağlıyor gözünün önünden ayrılamıyorum
NefesMaviDeniz arzuublm 4 aya kadar nornaldir 2 saatte bir kalkması..henüz küçük bebeğiniz. Bizim ikizlerimiz de 2 saatte bir uyanırdı meme ve mama için
arzuublm Rabiaa-27 Aynen i durumdayız gündüz hele çok mız mız hep karşısında olayım istiyor bütün işim kalıyor
arzuublm NefesMaviDeniz normal de gece uyurdu mesela 10 da yattiysa ,3 te kalkardı sonra 5 te falan şimdi çok değişti
Nesrincente arzuublm Vala gun gelıyor yarım saatte uyanıyo lar 2 s5aatt cokta kotu degıl hem dha kucuk
arzuublm Nesrincente ama işte gece uykusu da çok önemli ki benim sütüm de dolmuyor bu yüzden uyuyamıyorum bende
arzuublm Duyulurum önceden uyurdu en azından gece 2 veya 3 kez kalkardı şimdi düzeni bozuldu sütüm de yetmemeye başladı aslında sorun meme istemesi değil ki kalkıyor emmiyor bile fazla mama veriyorum onu bile tam içmiyor yanı aç olduğu için uyanmiyor demek istediğim bu aslında huzursuz
Duyulurum arzuublm anladım yani bir sorun var diyorsunuz. Kakası nasıl? Yüzünde kuruluk yanaklarda kızarıklık ya da kafasında konak var mı?
arzuublm Duyulurum kakasını yapamıyordu ama yaptı gün için de ikikez 3 günde bir yapıyor yüzün de kuruluk yok ama yüzü hep soğuk yanak bölgesi kafasın da Konak yok olursa ne olur bu konu da pek bir bilgiye sahip değilim
Duyulurum arzuublm alerji belirtileri bunlar. Kuru atopik dermatit ciltli bir bebeğim var ve pek bir huzursuz bir bebekti. Sebebi alerjiymis