1995 Kızlar bebegımın burnu tıkanıyo hırıltı bar malum salgın var heryerde viks bebegın nerelerıne surulur
mihrosum 1995 valla bende bebek vıksı yoktu normal vıks vardı minicik burnunun ortasına koyıyordum. Komsum onerdıı. Coxugun burnu bir aktı bir aktı o gece rahat uyudu. Sonra hıc aksatmadım hep surdum ama mınık minık yeterli oluyordu.
Pembecik 1995 bn sarımsağı ezip içine zeytinyağı koyup aysğınn altına iki gün sürdüm yemeklerdede sarımsağı abarttım. Cocuk toparladı. Tabii biximki sntibiyotikle geçmemişti. Kötü bşy ya soğuk alması ufağın
Fitifiti 1995 Vicks aslında önerilen bir şey değil. İstatistiklerde bu ilaç yüzündan hayatını kaybeden bebekler var. Dikkatli olun derim
mihrosum Bedsssss 2 yaş canım. Ama cok kucuk minicik bir toplu ıgnesı ucu kadar. Burnunun ıcıne degıl ortasını kenarına koyıyordum oda bir sure sonra geri dusmuyordu zaten. Cok tıkanıyor Du burnu hıc nefes alamıyordu ama o gece bir rahat uyudu evladım hıc unutmam
Twinsmomee Vicks bebek ölümlerine sebep olabiliyor diye okumuştum, mustelanın göğüs balsamı var mentollü gibi kokusu bende ondan var göğsüne sırtına sürüyorum