Annevebebek Hanımlar tecrübeli anneler 17 ay da uyku aralikariniz nedir bizim bu aralar şaştı bu düzen sabah 5 te uyandı çok az uyuyor neden böyle oldu anlamıyorum normalde de hep erken uyanır ama artık büyüdü yoruluyor gün içinde fazla uyuması gerekmez mi gecede 6282075809 kere uyanıyorum daha hiç deliksiz uyudugumuzu hatırlamıyorum neden böyle olur etrafımda ki arkadaşlar gündüz uyutma artık fizlan diyor ama daha çok erken gündüz uykusunu bırakmak için 3 yaşa kadar uyumalı bebekler onu biliyorum ama nasıl olcak bu şekilde bı el atın bize 😁😁
Cgdmltr93 Annevebebek sabah 8 de kalkıyor 2 gibi uyuyor Max 1.5 saat yatıyor. Akşamda 10 da gece uykusuna yatıyor. 17 aylığız. Aşırı yorgun olduğu zamanlar gece çok kalkıyor. Yorgunluktan da uyuyamıyorlar.
Annevebebek Nedense bir post açtığımda kimse cevap vermiyor ben elimden geldiğince girdiğim zaman gördüğüm postlara bilgim varsa cevap veriyorum ama kimse bana cevap vermiyor
fatmayt Merhaba benim kizim 15 aylik uyandiktan 4,5 saat sonra uyuyor sonra uyandiktan 5,6 saat kadar sonra da tekrar yatiyor gece uykusuna bizde gece cok uyaniyoruz sayisini bilmiyorum bu yuzden yanimda yatiriyorum