Minnakgelinn Kızlar kızım 4 aylık corona olduğumdan sütüm kesildi ve hero baby sütlü prinçli mamasına muz patates katarak verdim artı bebelac gold içiyoruz ama kızım kabız oldu düzelmesi için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?🙄🤦🏻♀️
Metehan_ve_annesi Minnakgelinn bizim de doğduğundan beri kabızlık sorunumuz vardı.ben bebeğim ek gıdaya geçtiği halde muz patates veremiyorum sizinki çok ağır olmuş hele ki 4 aylık. Formül süt ile devam edin içine 1 çay kaşığı organik zeytinyağı koyun.
esraeerdogann Minnakgelinn muz ve patates başlıbaşına kabız yapan şeyler zaten ki 4 aylık bebek için ek gıda çok erken bağırsaklar katı gıdaya alışkın değil o yüzden kabız olmuştur ama sütünüz yoksa herobaby yerine mama verin bence sürekli
bukiibukii Minnakgelinn canım çok erken vermişsin muz patates bunlar kabız yapan besinler zaten. Devam sütleri kullanmalısın. Kabızlık içinde Maflor ya da biogaia kullanabilirsin.
Minnakgelinn Gece 2çay kaşığı ile soğuk sıkım zeytinyağı içirdim Sabah kulak çöpünü zeytinyağına batırıp makatını hafif açıp içine sürdüm yavaşca başta zeytin çekirdeği gibi çıktı sonrası malummn😂🙈💩