Darajan Muhammedd23 şimdi eşim gitmişti,kapalıymış diye aradı.İstanbul beylikdüzü için söylüyorum.Bence heryer aynıdır
Merve201119 Muhammedd23 birinci günü kapalıdır belki ama ikinci günü açarlar birde avmlerdeki e bebek mağazaları belki açık olabilir
Tontisimm Bende dün açık değildir diye aldırdım eşime ama açık mı değil mi bilmiyorum numarası varsa arayın size en yakın olan e bebeği🤷🏼♀️
Muhammedd23 Darajan Merve201119 Ygz açıkmış kızlar eşim gitti. Bir kere beblac gold almıştı bir kere hipp şimdi yine bebekac almış. Siz ne kullanıyorsunuz
Ygz Egemmgec acıyolar dye biliyorum sadece her yer oyle cunku. Markette falan vardır belki canm ne kullanıyosunuz
edaydogan Muhammedd23 bebelac gold bİzde gaz yaptı hipp çok faydalı gelmişti ama şimdi aptamil kullanıyorm
TazeAnneL Muhammedd23 buraya yazana kadar google a bayramda e bebek saatleri yazsaniz coktaaaan cevabinizi bulmustunuz🙈🙈
Muhammedd23 edaydogan pompayla sağmayı denediniz mi. Bende bir yane var ona gelmiyor. Ama elimle sıkınca süt var. Şimdide baby plusun el sağım pompasınınistedim ancak bayramdan sonra