Fatma_mina Kızlar ilk sezeryan pansumanınızı nasıl yaptınız yara fobim var ve kendim yapıcam mecburiyetten aşırı yanma oluyor mu
Splash-Splash-Love Fatma_mina Hiç pansuman yapmadım. 😂 Doktorum yap falan demedi yani sizinki nasıl olmuştu ki?
SimayT Fatma_mina Bende hiç yapmadım doğumdan sonra ki gün hastaneden çıkarken de bandajı açtılar zaten ama sizin ki belki normal dikis olabilir lazer dikis vs fark ediyor çünkü bence video izleyip bakın
Edaacvk Fatma_mina benimkini hastaneden cıkarken yaptı doktorum bide 1 hafta sonra cağırdı cumartesi gidicem bakalım napıcak suan su gecirmez bant var acık mı kalıcak yaram
Deletedmom_101 Bi hastanede yaptılar pansuman sonra bandajı çıkarttılar ben eve geldimde 1 hafta Boyunca hergün duş aldım başka hiçbişey yapmadım☺️
marimon Fatma_mina hiç acı olmuyor aksine soğuk hava üflenmiş gibi oluyor rahatlıyorsunuz zaten çok bastırmanıza gerek yok bu şekilde yaranın hava alması enfeksiyonu ve çok fazla kaşınmasını önler yapmanızda çok fayda var
Adaduygu Fatma_mina pansuman yapmadim ki ertesi gun doktorum kendi yapti sonra hastaneden cikis yaptik zaten
Purpura26 Fatma_mina Benim doktorum da 1 hafta batikon sür dedi. Gazlı beze döküp sırt üstü yatıyordum. Hafif hafif tampom hareketlerle yaptım ama batikon yakmıyor korkma yani hiç acı olmuyor. Benim kilom olduğu için göbeğim ameliyat yerimi kapatıyordu doktor 1 ay yapmaya devam et dedi enfeksiyon kapmaması için.
Mikiii Hastaneden çıkarken açtılar pansuman yaptılar ve açık gittim eve , evde de batikon sürdü eşim hergün kapatmadan hava aldırarak çabucak iyileşti