Emine-24 Kızlar bebeğim 3 aylık normalde de sütüm yetmezdi meme mama giderdik ama sütümde olurdu en azından hala var sıkınca fışkırıyor ama göğüslerim aşırı yumuşak napmam lazım çok üzülüyorum emziremezsem diye lütfen yardım edin ☺️
28arden Emine-24 aynen öyle bende öyle düşünürdüm ama süt terbiye oluyomus bide arada bestlak kullanıyorum benimde o aylarda yumuşadı ama geliyodu süt
buselidunya Emine-24 Göğsünüzün yumuşak olmasına bakmayın, bir zaman sonra göğüsler terbiye oluyor o yüzden yumuşak. Sütünüz vardır yani emzirmeye devam🌸 Ama yine de rezene çayı bol bol su içebilirsiniz süt arttırmak için.
Gul_19 Emine-24 merhaba benimde sütüm az geliyor oğlum var bende mama ve meme gidiyorum mamayı kaç cc ne sıklıkla veriyorsun
Cinarimoglum Emine-24 göğüsler iyi çalışmalı süt üretmesi için önce emzir sonra sağ. 2 saatte bir yap cnm artıyor. bol su , iiyy beslen. birde momstok anne çayı ve mayya tablet var onları tavsiye ederim. beraber çok etkili
canslara yumusak memede de bol süt vardir yanlisnbilgi almissiniz. canim bol su ic bol bol su. ve uyku
Emine-24 Nuraybar 28arden bebeğim de farkında meme yumuşak olunca pek emesi gelmiyor sizinde öyle oldumu
Nuraybar Benimde aynı şekilde oldu malesef sütüm azaldı ve günde en az 3 lt su içmeme rağmen. Süt artırmak için önereceğiz bi ilaç damla vs. var mıdır? Bestlak duydum ama onun yorumları da beni çok tatmin etmedi açıkçası.
28arden Nuraybar ben tavsiye ediyorum indirimdeyken aldım denedim faydasını gördüm yedekledim 1 tanede geceleri tek içiyorum çay may fayda etmedi bana
dmrkangamze Nuraybar Bestlak ben de kullanıyorum fark oluyo düzenli kullanımda. Bi de e bebekte ve bazı marketlerde satılan malt içeceklerinden içiyorum. O da arttırdı gibime geldi. Bol su ve uyku gerçekten etkili. Bebeğim gece ilk uykusunda 4 saat uyuyo gerçekten gündüz kaç saatte birikmeyen süt uyuduğumda birikiyo 👌🏻
28arden Emine-24 evet mamaya başlıcaktım ama agzından kayıyodu gögüsümğn başından tutup top gibi hafif sıkıp veriyosum trendyolda hazır indirimdeyken alın bestlak topluyo sanra göğüs bebekte alışıyo canını sıkma sakın kayısı hurma felan ye yatarken emzirdikten sonra
Nuraybar Emine-24 evet bir kaç damla süt geliyor sonrasında ağlıyor doymuyor. Mecbur mamaya başladık 😒
28arden Emine-24 evet gögüsümün başını hafif yoo gibi sıkıyorum öyle tutuyodu alıştı bestlak kullandım doldugunu fark ettim şişiyodu gögün deneyin bi bebek alışana kadar solgar felan hiç denemedim bestlaktan çok memnun kaldım şimdi geleri yatarken içiyorum
Emine-24 Gul_19 ilk kendimi veriyorum iyice 2 göğsümüde emiyor daha sonra doymadıysa 30 ccyle başlıyorum eğer biberon tam bitirdiyse ve emmeye devam etmek isterse bidaha yapıyorum
Derya-Anne Emine-24 ben kendime yulaf ezmesi ve bestlak damlayla destek yapıyorum canım bide bol su benim oğlumda 4 aylık olucak benimde göğüslerim yumuşak sıkınca süt geliyo ama bende senin gibiyim yani