Mervegem
Oğlum genel anestezi ile oldu ve narkoz verilirken yanında durabilirdim. O uyurken damar yolu açıldı bende dışarı çıktım. Sanırım 20dk kadar bekledim dışarıda sonra içeri çağırdılar ve uyanmamıştı daha. Doktor uyanınca birden bağırabilir veya ağlayabilir bu sizi korkutmasın dedi ama hiç bir şey olmadı uyandı ve sersem bir haldeydi öyle etrafı izledi. Kendiliğinden düşen dikişler atıldı ve doktor bana ağrı kesici, kompres ve panthenol merhemi verdi. Her altını açtığımda komprese merhemden sürüp pipisinin üstüne koydum. Sünnet olduktan sonra bebek arabasına oturttum yürüyemez belki diye ama keyifi baya yerindeydi doktordan yürüyerek çıktı. Sonra çarşıya gittik kendine oyuncak bile seçti ordan oraya koşup durdu🤭 doktor bide pipi yaparken yakabilir acıdan ağlayabilir dedi ama öyle bir durum da olmadı. Ağrı kesiciyi hiç vermedim ağrısı olmadı çünkü hiç. Üçüncü gün itibaren de papatya banyosu yaptırdım iltihaplanmasın diye. Baya pipisi şişip morardıydı ama normalmiş buda. 1 hafta sonra şişliği morluğu da gitti ve yaklaşık sünnetten 10 gün sonrada dikişleri düştü. 1 hafta boyunca da her altını açtığımda kompres koydum üzerine panthenol sürerek☺️ Eğer daha sorularınız varsa sorun❤️ Şimdiden geçmiş olsun.