gurbet_gelini12 Kızlar bebişleriniz kaç aylık yürüyor mu benım 16 aylık bır ıkı adım atıyor oda ben kızım yada oğlumla karşılık lı oturup yönlendiriyoruz hop kendını yere atıyor🤦♀️Korkmaya başladım artık
Mavi-64 gurbet_gelini12 9 bucuk aylık benimki,kız çocukları erken yürür derler erken başladı salonun bir ucundan diğer ucuna yürüyor tabi korkarak atıyor adımlarını 8 aylıkken koltuktan tutup yürüyordu şimdi cesaret edip yürüyo 😊
Opticanmom gurbet_gelini12 Endiselenmeyinn 18-19 ayda yürüyen bebekler de var başkasında bir problem yoksa sorun yoktur benim de kizim 2.5 yaşında konusmuyor her çocuk ayrı doktor 3 e kadar normal dedi mesela
Kirmiziruj gurbet_gelini12 1 yaş 2 aylık geçen 20 25 gün önce de sünnet oldu attığı iki üç adımdan fa vazgeçti korktu artık beklemedeyim ne zaman yürüyecek diye
gurbet_gelini12 Mavi-64 Masallah subhanAllah benim oğlum 10 aylıkken emekledi demeki geç yürüyecek ama ne desek aynısını tekrarlıyor papağan gibi artık korkuyorum bisey demeye hemen söylüyor 😂😂babasına dün dengesiz dedım baktım babasına dıyor dengesız 🤦♀️
Mavi-64 gurbet_gelini12 erken başlamış maşallah konuşmaya benim yiğenim 2.5 yaşında yeni yeni söylüyor kelimeleri her çocuğun gelişimi farklı sonuçta en kısa zamanda yürür inşallah sizin bebiş 😊🤗
gurbet_gelini12 Opticanmom kız kardeşimın oglu 5 yaşına kadar konuşmadı sürekli aglıyor du hep destek oldum şükürler olsun şımdı serbest konuşuyor bebeğınızde konuşur zamanla gayet normal şımdı benım oglum kocaman cocuktu kimseyle konuşmuyordu
Opticanmom gurbet_gelini12 ahh inşallah söylediğim herşeyi anlıyor renkleri biliyor ama asla konuşmuyor sadece baba diyor birde bizim olmadigimz ortamda abime “dayiii kavun” demis kavun yemek istediğini belirterek bana inat mi yapıyor bilmiyorum
gurbet_gelini12 Opticanmom ınsallah konusur korkma annesi ınan cok cocuk var öyle ama sonradan bülbül kesiliyorlar
Kirmiziruj gurbet_gelini12 bizimki de öyle hemen eğiliyor götünü havaya kaldırıp emekleme pozisyonuna geçiyor 😂😂
Tuba gurbet_gelini12 benim bir oğlum 11 aylıkken yürüdü diğeri de 15 aylıkken yürüdü. 18 aya kadar zamanı var diye biliyorum🤭
gurbet_gelini12 Tuba evet doktorda öyle söyledi eğer ozaman a kadar yürümese ona göre testler yapılacak
eceunverkanra gurbet_gelini12 18.aya kadar normal yurumemesi endiselenmeyin derim :) belki korkuyordur henuz vakti gelmemistir ☺️ Siz cesaretlendirmeye devam edin o bir şekilde halleder🌹