ilkerinannesi 11 günlük bebeğim sürekli kendini kasıyor mosmor oluyor ıııgghhhh diye sımsıkı kendini aksıyor bir süre sonra düzeliyor normal mi bilmiyorum ilk bebeğim özellikle uyandığında yapıyor ya da meme emdikten sonra bu durum normal mi anneler
kurbagannesi ilkerinannesi gaz sancısı yarim saatte olsa gazını çıkarmaya calis ben çıkmıyor diye yatiriyordum sonrasında 2 ay çektim damlalarla rahatladı çok zor oluyor canım
Kustuyu95 ilkerinannesi arkadaşlar gaz yazmış ama 11 günlük bebeğin gazı olur mu bilemedim süt 15 20. Günden sonra yaglanmaya başlıyo diye biliyorum emerken fazla hava yutturmamaya özen gösterin mide gazını da çıkarın her emmeden sonra gecmezse dr görüşün içiniz ferah olur en azindan
Denizderya ilkerinannesi kesinlikle al ilacı canım başka türlü rahatlayamaz karnına sürekli masaj yap ayaklarını ov sürekli
ilkerinannesi irva bir türlü gaz çıkaramıyoruz hem emmden sonra uyuyorsa bile uyandırıp omzuma alıp sırtını ovalıyprum bazen çıkıyor gazı bazen çıkmıyor 😔
irva ilkerinannesi Ah ah o zamanlar insana zor geliyor.Gaz damlasına başlatır doktorun zaten biraz zaman geçince o zaman rahatlar bebek biraz.
ilkerinannesi irva gaz için ilaç yazdı doktor ama ben daha minicik bebek ne bileyim ilaç vermek istemedim bu yüzden almadım ilacı
irva ilkerinannesi Al kuzum al başa çıkamazsın yoksa.Rahatlaması için veriyor zaten.Onu kullanmadan çok zor miniğe eziyet etme sende üzülme.Hepimiz kullandık çünkü mecburen.