Sedabay BabalinBaby marka kullanılmamıs siyah renk kanguru yenidoğan aparatı dahil . 100₺ İhtşyacı olana duyrulur , iyi bayramlar 🙋🏻♀️🙋🏻♀️
mama Sedabay bebeğiniz mi sevmedi kanguruyu? Babalinbabyden bende kanguru aldım bir türlü tutamıyoruz içinde. Sanki bacakları gereğinden fazla ayrılıyor gibi. Size de öyle geldi mi? Bir de yenidoğan aparatını ayrı satmayı düşünür müsünüz?
Melisyldz mama bn borooshbaby kullaniyorm çok memnunm bebekle birlikte buyuyebln bi kanguru ve en onemlisi bacak arasinn ayari yapılıyor 👍
mama Melisyldz hiç böyle olabileceğini düşünmemiştim o kadar da araştırarak aldım. Şuan bebeğim 6 kilo. 7 kiloyken kullanmaya başlayın dedi satıcı. Bakalım o zaman duracak mı🤷🏻♀️
Melisyldz mama ne alakasi varms 7 aylktn itibaren kullanmanin sacmalamslar bnce bnm kullandgmda aparata bile gerek yok diye biliyorm bn daha snradn kesfedip almstm yksa bnde onu ya da mamadusu ya da babalin bakiyodm bnu blnca aldm iyiki bnu almism gorsel olarak bile diger kangurulardn frkli
mama Melisyldz 3 aylık 7 kilo olarak kullanılmaya başlanıyormuş. Bebeğim 3 aylık fakat 7 kilo değil. Popo kısmına battaniye koyup yükseltin dedi ama olmuyor. Bir kere bile kullanamadım henüz. Keşke ikinci el alsaymışım. Sanırım boşu boşuna verdim o kadar parayı
Melisyldz mama bnm arkadasmda babalin kullaniyor ama o byle bişeydn bahsetmedi hic onlar soylicek bsy bulamadklari icin uyduruyolat bnce bide o 3 ayllkndi sanirm ucaga bndi kanguryla birlkteydi hemde