Tanemduygu Kixim 13,5 aylik o kadar guzel bir istahi vardi ki herseyi yerdi. 15 gundur agzina lokma surmuyo deliricem ac ac dolaniyo bildigin ne kahvalti ne bise dis donemi desem hic bole yapmazdi. Neler yapiyorum lezzetli yok banamisin demiyo
deletedmom173 Tanemduygu zorlama annesi geçiş dönemi bunlar zamanla aşılacak zorlarsan tamamen red edebilir
Sudemmm Tanemduygu nazar ayetleri okuyun çok nazara geliyo bebişler 😞 bide sıcaklar malum iştah olmuyo
Thesra Tanemduygu Normal bir durum bazen öyle bir kaç hafta canları yemek istemiyor geçiyor merak etmeyin çok zorlamanıza gerek yok iyice acıkınca o yemek vermeniz için ağlar☺️
Gzd Tanemduygu oğlumda aynı 14 aylık olcak 2 haftadır ne zorluklarla yediriyorum. Hiç yapmam dediğim şeyleri yapar oldum, reklam izletip yediriyorum maalesef ki 🙁
Tanemduygu Thesra geciyor dimi 🙄 İnanin en korktugum sey yeme mevzusu doktorum diyordu sen bu cocugu yediremessem olurusn diye 😃 Erken dogdu kizim biras erken basladik ek gidaya cok sukur ayirt eden bi cocuk olmadi. Cok sakinmadim yeme mevzusunda simdi bole bi durum yasayinca cok uzuldum. Zannediyorum ki tum dunya suan ac o yemeyince
Thesra Tanemduygu Geçiyor☺️ dönem dönem böyle yememek isteyecekler istiyorlar da o yüzden üzülmeyin yani normal bir durum herkeste oluyor🤗