Narenur Feridekoca kızım 10 aylık burnu tıkanık ne emebiliyo ne mama icebiliyo. Dr a götürmekten başka çare bulamadık bu akşam. Antibiyotik filan verdi. Başka türlü geçmeyecek sanırım ama senin bebeğin daha çok küçük. Yeni doganlarda oluyo diye okumuştum.
kurbagannesi Feridekoca eğer oyunla korkutmadan yapabilirseniz serumfizyolojik ve şırıngayla temizleyin derim yüzeysel değil üst burun yollarının da açılmasına olanak sağlar tikaliysa bir burundan verince oburunden çıkar
Ayse252125 Feridekoca kesinlikle serum fizyolojik ile açabilirsin birebir çözüm oğlum 2 ay 18 günlük sürekli tıkanıyor gün aşırı hep yapıyorum daha rahat uyuyor hatta gece tıkanınca da uyandırıp temizliyorum tekrar uyutuyorum
kurbagannesi Feridekoca benim bebeğim 4 aylik bakıyorum nefes alamayacak gibi oluyor mama zamanın ilk burnunu temizliyorum sizin ki 27 aylik bir anda gece tranvasi gibi olmasın isterseniz
1adana Feridekoca çok geçmiş olsun bizimde aynı sorun var serum sıkıp aspire eriyorum sonra doktor geceleri yap daha rahat uyur dedi birde açmaya çalış bence uyurken zor nefes alıyorsa uyandır bana doktor Allah korusun nefes almayı bırakır dedi açmazsam 😞
Narenur Feridekoca evet öksürük filan yok. Burnu aktı bı iki kere sonra tıkandı. Bugün 3.günü doktora götürdük mecburen baktık geçecek gibi değil çünkü.
kurbagannesi Feridekoca evet özellikle suan grip ve çok tıkanıyor 5mllik şırınga ya çekiyorum serumu yarısı bir burna yarısı bir burna sıkınca birden diğer burundan bile çıkıyor sümukler
kurbagannesi kurbagannesi ama nefes alamayacak gibiyse beklemeyin yapın ve aspiratörle kalanını çekin rahatliyacaktir yavrunuz
Narenur Feridekoca mikrop kapmış dedi. Evde başka çocuğunuz var mı dedi yok ama yigenim gelmişti oda öldürüyodu büyük ihtimalle ondan kaptı. Kızım 3 aylıkken de böyle olmuştu üst solunum enfeksiyonu demişlerdi o zamanda.