zeynepbali04 Kızlar bebeğim 3 aylık ama geçen ay 1 kilo almıştı bu ay sadece 300 gram almış kilo alması için ne yapmam lazım anne sütü içmiyor mama olarak sma kullanıyoruz bir fikri olan var mi pirinç unu maması dediler ama kararsizim daha erken mi
Zeliha_ zeynepbali04 benım kızımda 3 aylık bebehınjx kaç kilo ve ayrıca ek gıda için çok erken alerjik reaksiyon gösterebılır ..ve sağlıklı olması herseyden önce 🙏🏻🌸
aabcdefaaa zeynepbali04 benim bebeğiminde kilosu çok az SMA kullanıyorduk değiştirdik. Sizde değiştirebilirsiniz belki etkisi olur
Aysel03 zeynepbali04 kimi bebekte pirinç unuda kilo aldırmıyor merak etmeyin kilo için hiç vermeyin 6 aydan sonra verirsiniz benzese mamasını değiştirin birde mama içine bir çay kaşkğızeytintağı koymak kilo aldırıyor diye duymuştum doğru mudur bilmiyorum ama
Gamze00777 zeynepbali04 o yüzden kilo alımı düşmüş canım ya. 3 ayda hareketlenmeye başlıyorlar enerji harcıyorlar o yüzden kilo alımı zor olur. Az içiyor mamayı. Sen biraz daha çabalama belki fazla içer. Pirinç unu verme daha küçük sindiremez. 4 Aydan sonra kilosu böyle devam ederse doktor kontrolünde ek gıdaya başlatıyorlar.
Kubimon zeynepbali04 bebelac gold önerebilirim, hem gaz yapmıyor öyle çok hem de sever. Ve 3 aylık için 70 cc çok az en azından 90 cc yemesi lazım
Aysel03 zeynepbali04 bende kilo konusunda sıkıntılıyım zayıf bi kızım var 8 aylık 6 aydan sonra pirinç unu verdim hiç kilo aldırmadı üstüne bide kabız yaptı ordan biliyorum insan çok sıkılıyor ama sağlıklı oldukları sürece alışıcaz yapcak birşey yok çoğu şeyi denedim kimi bebek malesef iştahsız oluyor bizimkiler öyle.
Eymencvk zeynepbali04 4. Ayda düzelir zaten 1 kilo almaz pek artık ilk 3 ay alırlar 1 kilo sonrası 350 400
zeynepbali04 Gamze00777 fazla içince kusuyor yani tekrar çıkarıyor olmazsa mamayı degistriirim teşekküler 😊