ilkerinannesi https://www.hizliresim.com/q1rb69e Bebeğim 10 günlük kordonu düşüyor böyle iltihaplı gibi olmuş normal mi anneler ilk bebeğim. Bir de altta görünüyor böyle sivilce gibi minik şeyler çıkıyor boynunda ve bacak arasında onlar hakkında bilgisi olan var mı
Babies ilkerinannesi kuzum normal degil gbi duruyor benim bebegimde boyle olmadi doktor dezanfektan tarzi bi sprey yazmsti bize 10 gunde kapanmisti ustte kalsin bi bilen cikar insallah 🙏
syaby ilkerinannesi tamam o zaman eczanelerde saf alkol var bebek göbeği için sık kurutur bazı doktorlar vermiyo ıslak kalınca oluyo böyle göbekleri yinede en kötü sağlık ocağına da göster belki antibiyotik krem vs verirler
ilkerinannesi Karpuzadam1 yarın sabah sağlık ocağına gideriz. Çok zormuş ilk bebek ya hiç bişwy bilmiyorum zorlanıyorum 😔
Karpuzadam1 ilkerinannesi alışıyo insan canim hepimiz oyleydik ilk zaman kimse bisey bilmiyoki ogreniyosun zamanla bide annelik içgüdüsüyle
Karpuzadam1 ilkerinannesi orayi hep kuru tutman lazim hiç islak kalmicak bide bisey vermisti doktor onu sıkıp kuru mendil vardi yaninda onunla etrafini sariyodum bebecord du adı 6. Gün düştü hemen iyileşti
Mucizem_0809 ilkerinannesi hiç bilgim yok ama doktora göstersen iyi olur gibime geliyo benim çocuğun göbeği yoğun bakımdayken düşmüştü hiç görmedim o hallerini 😩