Roseses Anneler selam, yaşım 30 geçti beni ufaktan bir yaşlanma karşıtı ürün bakmaya itti bu durum, kullandığınız memnun kaldığınız ürünleri paylaşır mısınız hiç bilgim yok bu konuda ? Göz çevresi ve yüz için 2 ayrı ürün olarak hatta gecesi gündüzü farklı farklı şeyler var 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🙏🙏
Passierr Roseses “Neshlly.natural” İnstagram sayfasını bir inceleyin derim. Nerdeyse tüm ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum 😊
SeverusSnape Roseses yaşlanmanın tek karşıtı stresi azaltmak bence. Şakasız.🙈 Bi de asitli içeceklerden, kafeinden uzak durup cildi herhangi bir kremle nemlendirir ve günlük olarak temizliğini sağlarsanız cilt ışıldıyor.
Zera Roseses Oncelikle beslnememe dikkat ediyorum, gece uyumadan cildimi temizleyip c vitamini serumu suruyorum, sabah jojoba yagi suruyorum. Goz icin cok ise yarayan bir sey bulamadim ama Pacifia nin goz kremini deneyecegim. Birde daha cok naturel vegan urunler kullanmaya calisiyorum. Yas 35😂
Roseses Passierr ay ilk kez duyuyorum bak hemen bakacağım 🙏🙏 pahalı mı ürünleri genel olarak bu tarz kremler çok pahalı minicik boyutlar 400/500 TL fiyatlar
Passierr Roseses hayır ticari kaygı gütmeyen alanında çok başarılı bir kimyager hanımefendinin ürünleri, yani yerli, gerçekten çok başarılı ve bence gayet uygun fiyatlı. Mutlaka bir bakın yorumları okuyun içinize sinerse bir şans verin derim😊
Roseses Passierr baktım baktım hatta benim de arkadaşlarımdan takip edenler varmış o sayfayı onlara soracağım kullanmışlar mı fiyatları da uygun gibi ortalamaya göre
kenankaan Ben de karma ciltler için öneri varsa yaşlanma karşıtı bekliyorum önerileri🙃 sivilce korkusundan süremiyorum da bişey
Roseses kenankaan benim de T Bölgem yağlı burun alın ve çene bölgem sivilceye çok yatkın hatta regl dönemlerinde çok artar sivilcelerim, yaşıma göre kırışıklık oranım bence az ama artınca zaten bir çaresi olmayacak o yüzden başlamadan kullanmak istedim ben de araştırıyorum, çok da pahalı ürünler gerçekten alıp çöpe atmak da var ucunda 🙈🙈
Passierr Roseses sorun tabi, ben ilk önce sıkılaştırıcı krem at kılı fırça kullandım baktım ki etkili şu an 4lü seti, antioksidan sabunu, Kaş kirpik serumu, C vitamini serumu ve saç bakım setini ve bir de leke kremini kullanıyorum 😇
Roseses SeverusSnape asitli içecek içmeyeli 12 yıl oldu desem şimdi istesem de içemiyorum yakıyor boğazımı kezzap sanki 🙈🙈 stres çok fazla ya uykusuzluk falan da tabi etkiliyor,
Roseses Deletedmom4444 bende 32 yim 🙈 sanırım kızım doğduktan sonra daha hızlı bir yaşlanma süreci başladı kızım 3 yaşında ama eski Işıl Işıl bir tenim kalmadı fotolara bakınca üzülüyorum 🙈
Deletedmom4444 Deletedmom5284 Oğlumun ögretmenide öyle la.Masallah genc kız gibi ogrendik ki oda bosanmis 😂😂😂
Deletedmom5284 1234___ kız 46 yaş az mı görsen 35 gibi 🤣🤣 bide iki çocuğu tek başına büyütme yüküne rağmen 😂