Bbalyedi Arkadaşlar merhaba benim bebeğim 4 ay bir haftalık. Emziriyorum ama sütüm çok fazla gelmiyor mamayı ne kaç cc ve ne sıklık ile vermeliyim. Öneriniz var mı?
Skkssjajjsjs Bbalyedi bebegine göre ayarla canım dene bende emziriyorum günde iki kere mama veriyorum iştahı acıldı doymuyo diye
GBGE Bbalyedi vereceğiniz mamaya bağlı ben Aptamil kullanıyorum kilosuna ve ayına göre gidiyorum şuan
1bebek1annee Bbalyedi merhabalar,ben de doğduğundan beri anne sütü+mama gidiyorum doktor gözetimiyle. Memeyi emmeyi bıraktığında bebeğimin emme durumuna göre 60 ya da 90 cc şeklinde 3-4 satte bir besliyorum. Bebeğim 4 ay 15 günlük.
GBGE Bbalyedi evet ilk emziriyorum sonra mama veriyorum şuan 2 ay 22 günlük 120 CC veriyorum ama emdiği için 90 içiyor sizde ayarlayabilirsiniz öyle doymazsa eğer bir ölçek daha eklersiniz
GBGE Bbalyedi doktorumda gayet iyi dedi benim sütümda az ve yetmiyor emdiği yere kadar emzircem ama mama takviyesi yapıyorum günde bazen 3-5 defa değişiyor gece ise sadece emziriyorum mama vermiyorum
gamgun 1bebek1annee toplam kac cc veryorsnz bir gunde? Bir de sagim yapyor musnz?benzyoms da durmumuz o yuzden merak ettim
1bebek1annee gamgun Açıkçası sağım yapmayı bıraktım çünkü sağınca sütüm çok az çıkıyor ve psikolojik olarak çok etkiliyor beni. Her meme sonrası mama veriyorum ben. 60 cc içince 3 saat sonra 90 cc içince 4saat sonrası besliyorum. Doktorumuz bu şekilde beslemeye devam et demişti 4.ay kontrolünde. Kilomuz boyumuz da gayet ideal.
gamgun 1bebek1annee bende de az ckyor ama emzrme dansmani sutu arttrmk icn memeyi bosalt o yuzden sag dedi. 5 Cc bile ciksa bosalt dedi. Sadece sutle beslyen anneler bile emzrdkten sonra 30cc faln ckyor diyor. O yuzden sagin istersenz. Bn de cok denyorum ama sagmya motive olmk cok zor gerckten
berenderya 1bebek1annee her beslenmeden sonra mı mama veriyorsunuz ve neyle? Benim bebeğim memeyi güzel çekmediği için ben o emdikten sonra kalanı verip biberonla içiriyorum doktor öyle dedi. Doymuyordur diye gerçektente beni yarım saat emip ardımdan çıkan 90 cc sütü içiyor. Bunu 3 gündür yapıyorum. Biberona alışır diye de çok korkuyorum. Nasıl yapsam bilemedim. Bir türlü düzgün emziremiyorum. 52 günlük bebeğim.
Bego Bbalyedi 4 ay 25 günlük bebeğim. Geceleri emziriyorum, gündüz 3.5 saatte bir 120 ml veriyorum. Saat 18.30 gibi gece uykusuna geçmeden önce de 150 ml. Bazen bitiremediği oluyor ama
1bebek1annee gamgun Sütü arttırmak için neler neler içtim inanamazsınız. Artık doysun da nasıl olursa olsun modundayım. Şükür emiyor ama doyumluk olmuyor işte,ne kadar alsa kardır mantığındayım artık napayım🤷🏻♀️🤦🏻♀️
gamgun 1bebek1annee o kadar iyi anlyorm ki resmn savastim..bn de son cabami sarfediyorum. Gucum tukeniyor gerckten..Saglikla buyutun yavrunuzu insallah💕
1bebek1annee gamgun gamgun olmayınca çok da kendinizi yıpratmanın bir anlamı yok yeter ki göbüşleri doysun bebelerin. Siz de sağlıkla büyütün inşallah🙏🏻🌼
1bebek1annee Her beslenmeden sonra biberonla(avent kullanıyorum) mamasını veriyorum. Sütünüz varmış ama maşallah,ne fark eder ki nasıl aldığı sonuçta anne sütü🙄