ikizlerinannesi2985 _YanakReisinAnnesii oğlumun gece 12′de besledikten sonra değiştiriyorum. Değiştirmezsem sabaha kadar sızdırmış oluyor. Çok çiş yapıyor. Ama mesela kızımınkini değiştirmiyorum. Kaka vs yoksa uykusunu açmayın bence
Elifbeyzam 10 aylık şuan 3. 4. Ayından beri uyumadan değiştiriyorum sabaha kadar uykusu bölünmesin diye
2cocuk_1anne_ _YanakReisinAnnesii çok küçükken değiştirdim sanırım 2 ayına kadar sonra değiştirmedim Uyumadan önce yenş bezi takınca sorun kalmıyor
homosapiens _YanakReisinAnnesii ne zaman kaka yapmayı bıraktı gece ozaman bıraktım gece prima gündüz molfix kullanıyorz
Yasolinne _YanakReisinAnnesii Ben değiştirmiyorum. Bölmüyorum uykusunu. Hiç de pişik vs. olmadı. Uyumadan güzelce kremleyip bezliyorum.
Sinemikra _YanakReisinAnnesii 1 bucuk aylıgız yatarken 11 gıbı felan degıstırıyorum gece çok ıslak veya çişli olursa 3 gıbı felan degıstırır im ama çoğunlukla sabah 5, 6 yı buluyor uykusunu kaçırmadan çok sarsmadan degiştiriyorum ve daha bı rahat yatıyor
Bao _YanakReisinAnnesii kaka yoksa değiştirmeye gerek yok. Ben bir kez bile değiştirmedim. Oğlum 7.ayını doldurdu bir kez bile pişik olmadı.