Bugranin-annesi Kizlar oğlum doğun da sünnetli doğdu doktora gittİk 1 yaşına gelince getirin sünnet edelim dedi fakat ben internette baktım ameliyat gerekiyor yazıyor böyle olan var mı?
Sessizlik__41 Bugranin-annesi sakin sünnet ettirmeyin bebeğinizin penis şeklini bozarsiniz biraz büyüsün ameliyat yapılıyor
Sessizlik__41 Bugranin-annesi tabi biraz büyüsün bu çocuğa zarar verecek bir hastalık değil sizde rahat olun büyüsün 4 5 yaşına geldiğinde uzman bir daktora gösterin
uykutulumu35 Benim kardeşimde yarısı peygamber sünnetli doğdu ama normal sünnet olmuştu ameliyat vs dememişlerdi
Bugranin-annesi Sessizlik__41 canım biz doktor hiç ameliyat demedi direk sünnet dedi Benim abiminde başına böyle geldi abim 4-5 kere ameliyat geçirdi ama ben bunu kayinbabaya anlatamıyorum
Sessizlik__41 Bugranin-annesi canım bekleyin sünnet ettirmeyin ameliyat edin ısrarla. Söylüyorum çocuğunuzun cinsel hayatıni mahvedersiniz 🙂 sünnet yapılan penislerde ileri yaşlarda. Penis eğriliği oluşuyor bunu yaşamamak için ameliyat olması gerekiyor