Yusufmirza Dünya yaşanmaz bir hale geldi sonumuz ne olacak bilmiyorum. Kahve sever biri olarak bugün kahvenin kilosunun 135 TL ye çıktığını görünce şok oldum. 😡😡😡 Yakında aç kalacağız sanırım!!!!!! Hiçbir şeyin alınacağı kalmadı ya.😡
Sanemim Yusufmirza bende yeni niğde haberinde gaza ,benzine zam geleceğini duyan vatandaşın petrollerde nasıl araç kuyruklariyla beklediklerini gördüm 😳 Allah sonumuzu hayır etsin 🤲
Tatlican Yusufmirza Evet hersey ucuyor esim dedi yarin yakita zam gelecekmis gidip alalim gittik 1tl zam gelmis bile 12den sonra tekrar gelecekmis🤷♀️
mavilimsi Yusufmirza karşı komşum un fabrikasında çalışıyor geçen ay 25 kilo pasta böreklik unu 90 tl ye aldım.bugun sordum fiyatı ne durumda diye 170 tl olmuş dedi ben şok daha 1 ay dolmadı bile allah sonumuzu hayretsin 😔
bertn Yusufmirza esim de Cafe çalışıyor ve bugün 55 lira olan 500 gram kahve yi 70 lira yaptılar düşün o bile çok üzgündü çünkü kendi kahvelerini üreten eski bir kahve
Yusufmirza Sanemim evet herkes benzin istasyonlarında. Yakında herşey için kuyruğa gireceğiz sanırım 3 kuruş ucuza almak için. Dünya çok kötü durumda. Cidden Allah sonumuzu hayır etsin
Sanemim Yusufmirza Amin canım,her sey aşırı derece de yükselmeye başladı ve devam ediyor Allah herkesin yardımcısı olsun🤲Aç karnımızı zor doyuracaz yakında kıtlık gerçekten geliyor
Trkn--m6 Sanemim insanlar birazda zami bir çok yönde kendileri yapıyor gibi ben öyle dusunuyotum.kahve nasıl 135 olabilir bir oyun var
Sanemim Yusufmirza ayn3n canım ekmeği alamayacak duruma gelecez yakında birileri buna dur demeli demeliyiz artik😔
Yusufmirza Trkn--m6 bişeyler var ama bende bilmiyorum gerçekten. Daha geçenler de kilosunu 90 a almıştım. Bu hafta 135 TL olmuş.
Sanemim Trkn--m6 aynen canım zaten bir-çok seye zamn geliyor o yüzden onların kendi kafalarına göre koydukları zamlarda arada kaynıyor olan vatandaşa oluyor inceleyen soruşturan yok nasılsa zam koyan koyana
[silindi] Yusufmirza prima premium kullanıyorum 1 hafta önce 122 bezi 214 tl ye aldım şimdi 299 olmuş. 96 rulo tuvalet kağıdı 149 tlydi şimdi 199 olmuş. Trendyolda bu arada bu fiyatlar