Anneyim_35 Suupangle kan damlasında olmuş olabilir mi acaba sağlık ocağında söylemişlerdi dişleri çıkınca kan ilacını direk verme suya karıştır diye dişlerde sarı leke bırakır çıkmaz demişti
Duyulurum Suupangle benim oğlumda da var. 15 aylık. Gece beslenmeleri yapıyor diye düşünüyorum. Dişlerini sık sık parmak firca ile fircaliyorum. Bazen de normal firsa ile kendi istediği için aldım onu. Yine de sarılık geçmiyor.
Suupangle Birkucuksayrameselesi yok canm 3 aydır falan bıraktık son birkac gündür net bir sarılık var
MySunny Ben demir ilacını kaşıkla vermiyorum, direk içinden çıkan ölçü çubuğunda veriyorum,o da onu emerek mideye götürüyor.dişlere temas etmiyor yani.
Tortilla Gece emiyorsa oyuzden oluyormus goturdum pedodontiye. bızımkı bıraz ılerlemıs artık kırılıyordu ucları memeden kesmek zorunda kaldım🙁 17 aylık. Oral b dıs macunu verdi seker asıtı kalkanı yazıyor ustunde. florırlı kullanmak gerekıyormus seker asitinden oluyor gece emzırmeyı kesmek lazım gecıkmeden kesın kızlar.
ikizlerimm06 Suupangle yaa aynı sorunu yasıyorum kızımın üst dişleri sarı resmen internette bebek çürüğü çıkıyor adı ama çocuk doktorumuz tahlillr vitaminlerine baktı kalsiyumdan şüphelendi ama iyi geldi sonuç sanırm dişçiye götürmemiz laZım üstelik kan damlasıyla alaaksı yok ben ocean kullandım özellikle diş boyamaz dedikleri için