bisenakillisinzaten Nsjwksn mustelanın kendi sitesine girerseniz kuru, çok kuru, hassas, normal ciltler için hangi şampuan olduğu belirtiliyor. Öyle karar verebilirsiniz
Alinacskn Nsjwksn benn avokadolu olanı kullanıyorum çok memnunum banyo lasyon ve yüz kremi da msutela kollanıyorum
Birkucuksayrameselesi Nsjwksn sampuandan cok losyon surmenizi tavsiye ederim. Losyonu mustela kullaniyorum inanilmaz derecede nemlendiriyor:) cok memnunum 17 ayligiz hala kullanir masaj yaparim
Fasulye12 Ecz_busra21 bir şey sorabilir miyim ? İnttrn aldığım mustelanın Orjinal mi diye e-devletten baktığımda kaydını bulamadım . Eczaneden aldım bu sebepten ama eczaneden aldığımın da kaydı yoktu . Farkli bir sistemleri mi var
burjoosphere Cildi çok kuruysa avokadolu mustela şampuan ve losyon olarakta bioderma atoderma kullanıyorum çok memnunum her ikisinden de. İkisini de doktorumuz önerdi.
Birkucuksayrameselesi Nsjwksn ben cok memnunum diyorum ya kizim da zaten masaji cok sevdiginden her banyo sonrasi heryerine surerim surmedigim zamana kiyasla daha cok nemli oluyor
Ecz_busra21 Fasulye12 eczanelerin internet satışı yok , yasak. Dolayısıyla ürünün nereden nasıl geldiği belli değil. Eczaneler depo kanalları ile direkt üretici firmadan alıyor.
Huzeyfem2 Nsjwksn benm oğlum 3 aylık egzamalı var yüzünde cok kuru mustela kullanıyoruz çok iyi geldi
Fasulye12 Ecz_busra21 sahte olma ihtimali yok o zaman eczanelerdekilerin. Çok teşekkür ediyorum cevabınıza🌼