Annis-ogul haticenurela yeni mi doğum yaptın cnm.belki vitaminsiz kalmış olabilirsin kansız da olabilirsin. Bi kan tahlili yaptırmadan anlamazsın neden oldugunu
Ogullarinaasikanne haticenurela Benim de uykuda bile donerdi b12 im aşırı düşük cikmisti. Vitaminlerinize baktirin. Anneminde döner mesela ondada vertigo var. Mutlaka doktora görünün
Enda1204 haticenurela bendede oluyordu surekli bı baş ağrısı halsizlik baş dönmesi daha cumartesi günü gittim hasteneye vitamin eksikliği çıktı bende 7 ay önce doğum yaptım bayadr vardı
haticenurela Annis-ogul 2 gün önce de kan sekerim düştü sanırım elim ayağım titredi basım döndü gözüm karardı dudağım da uyuşma ve karıncalanma oldu sinirlilik baygınlık hali oldum
Annis-ogul haticenurela hemen kan tetkiki verin en azından bi saglik ocağına filan gidin.sakin aksatmayin Büyük ihtimal değerlerinin düşmüş
Mrv38 Kansızlık varsa olur benim kan değerlerim hep düşük baş dönmesi çok yaşarım birde uzun süre aç kalırsanız da olur
Ogullarinaasikanne haticenurela Annemde en belirgin oydu mideside bulaniyordu ama bas donmesinden dengesini saglayamazdi o derece donuyordu