Yesimkvrk Merhaba özür dileyerek bisey sormak istiyorum kabızlık sorunu yaşıyordum ara ara 2 gun once dusta şişlik fark ettim nohut büyüklüğünde çok korkuyorum basur sanirim nasil evde bu sisligi yok edebilirim bana yardımcı olun lütfen
IceLady Yesimkvrk gecmıs olsun dicem ama gecmiyor malesef. Çözümü ameliyat. Olsanız dahi yemek düzenine dikkat etmediginiz sürece yine cıkar. Lifli yicekler tüketmelisiniz kabız olmamaya çalışın ki yaparken acırsa kanar büyümesine sebep olur. Bol su tüketin kayısı incir her gün tüketin
Deletedmom_101 Yesimkvrk yok acımıyor canım eğer zeytinyağı sürmezsem popo çatlağı olur daha cok canım yanar diye zeytin yağı sürerdim o şişliğide popo içine ittirince daha az canım yanardı
Eliffmomm Yesimkvrk Tabikii ben doğumdan hemen sonra basur olmuştum sıcak su banyosu vs hicbisey değil 5 günde geçti Allah’ın izniyle fitil ile çok beter bişey Allah şifalar versin
Meyracukurmaraz Benim hamilelikte çıkmıştı. Banyoya girdikçe ittim içeri doğru çok şükür bir daha olmadı
Nnazliiii Bende 5 gün önce normal doğum yaptım bendede çıkmış dikişlerim biyandan o biyandan acıyor şuan için doktor kabız olmayın diye ilaç verdi ama sonrasında ne yapıcam bilmiyorum
Meyracukurmaraz Yesimkvrk inşallah ben kabız değildim ishalim aslında çok sık gittiğim için öyle olmuştu biraz da tuvalete gitmemeye çalışmıştım. Geçer merak etmeyin benim hemde 2 tane vardı basur memesinden
Yesimkvrk Meyracukurmaraz bende suan 1 tane ama cok etkiledi beni kafama cok taktım suan agri yok ama şişlik morelimi bozuyor
Mrv38 Bende Doğumdan sonra yaşamıştım basur kabızdım dediğiniz gibi nohut kadar şişlik vardı ben bol bol sıcak suya oturdum banyoda kabızlık için şurup içiyordum kabızlığım bitince oda bitti
Mrv38 Yesimkvrk duphalac ismi bana aile hekimi vermişti bi zararı olacağını düşünmüyorum ama sorun yinede isterseniz