Yagmurtekin Mail atabileceğim bir adres verebilir misiniz reklamlar için. Çocuğu ayağımda sallıyorum ninni açık bir anneye burun tıkanıklığı için yazı yazarken 2 kere reklam çıktı ee ninnise açık olduğu için reklamın sesi çocuğu yerinden sıçrattı.
Hipatya Yagmurtekin reklam çıktığı zaman ekran görüntüsü alın biz@mutluanneleriz.com şuraya gönderin bende yapıcam bıktım artık bide video kapanmıyo uzun süre
Laden Yagmurtekin Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌺
Yagmurtekin Laden ilettim, teşekkür ederim ilginiz için ama ilk başlarda yoktu böyle bir şey, sesli olmasa bari, kaç kere korkup uyandı çocuk
Laden Yagmurtekin medya sesiniz açık olduğunda reklamlar sesli oynatılıyor malesef annemiz. Medya sesinizi kısabilir yada reklam çıktığında direkt ses kapatma butonuna basarsanız bir dahaki reklam sessiz oynatılacaktır🌺