EzgiKizilates 5 aylık bebeğin kulak patlatırcasına çığlık atıyor iyice abarttı bu iki haftadır neden yapar bunu sinirlerim bozuluyor artık
Fulyasin08 EzgiKizilates Geçecek annesi, benim oğlumda öyleydi bu durumu eğlenceli bir hale çevirmiştik bende onunla çığlık atıyordum gülüşüyorduk beraber. Şimdi geçti gitti çıtı çıkmıyor artık. 🤗
Busra38 EzgiKizilates bnm kizda hic cigilik atmaz oyle tiplerden deyil ama otobuse bindigim an baslar bagarmaya 😂😂😂 herkezin gozu kizimda olur ozmn sevmeye baslarlar daha cok bagarmaya baslar biz sevince bagarmaz ama nedense 😂
niloshkau EzgiKizilates benimki de 5 ay 1 haftalık sürekli çığlık atıyor ama sesini tanımaya ve konuşmaya çalışıyor 😍😍😍 ben sürekli videosunu çekiyorum hatıra kalsın istiyorum çok tatlı bence 😂😍
Deletedmom002 Gayet eğlenceli aslında niye sinirleriniz bozuluyor ki? Benim oğlum 10 aylık hala ara ara çığlık atıyor, bende atıyorum gülüşüyoruz oynaşıyoruz bağıra bağıra.
Yaseminsura 😁😁😁geçicek beybi sesini keşfediyor o bagirdiginda bende bağırıyorum gulusup koklasiyoruz😍