Hlal Arkadaşlar ilk doğumum suni sancı ile oldu ikinci doğumunu suni istemiyorum, epidural doğum olupda memnun olan var mı kimisi sırt ağrısı yapiyo diyor ,epidural doğumdan memnun kalan var mi hastane doktor önerisinde bulunrmusunz.
Doga_sever Hlal ben de epidural dogum yapacaktim. Ancak acilmayi beklerken dayanamadim ve sezaryen istedim o anda. O nedenle deneyimim yok ama bilgimi paylasayim. Oncelikle bu dogum yolunu sececekseniz iyi bir doktor bulmaniz cok onemli. Her doktor yapamiyormus. Mumkunse tecrubeli olmaliymis. Bir de anne sanci cekmedigi icin yeterince ikinmiyor ve bebegin zamaninda dunyaya gelmesine engel olunuyor gibi bir riski var.
Mmeelliikkeee Hlal açılma sürecinde baya rahatlatıyor dua ediyorsunuz epidurali keşfedene.. ama doğum anına yakın kesiyorlar ilacı yani bir miktar alıyorsunuz ama sancıyı hissetmen gerek yoksa ıkınmada vs zorlanırsın dedi ebeler.. asıl iş sonra bence iki ay oldu tazecik acısı omurgamın arası açık gibi ağrı değil acısı var resmen doğum sancısını unutunca keşke taktırmasaydım diyorsun yani ben öyle dedim 😬 sunide değil inşallah kendi sancınla sağlıkla kavuşursun bebişine.. hayırlısı olsun memnun olanda çok
Mommqueen Hlal epidüral aldım ikisnde de ama sezaryandi benim sırt agrım felsn hiç olması çok kolay oldu tavsıye ederm
Fmz Olmuyor ama sonrası berbat bel ağrısı baş ağrısı kulaklarım bile ağrıdı benim halen bel ağrısı çekiyorum😔
gzdeses @Hlal bende o şekilde doğum yaptım sonrasında bı sıkıntı yaşamadım epidural takıldıktan sonra o şiddetli sancıları çok hafif hissediyorsunuz doğum yaklaşırken de ıkınma istegi olmuştu bende