GizemKuzeyKaran 35 günlük bebeğim ve bitmeyen gaz sorunumuz var 😫 Katılırcasına ağlıyor.Size neler iyi geldi anneler ?
DuhasMom GizemKuzeyKaran gaz damlalari var sab simplex ve biogaia iyi geliyorlar. Onlarin disinda yuzustu yatirip elinle sirtini ovarken dusuk ayarda sac kurutma makinenle sirtini sonra da karnini isitabilirsin. Sicakligiyla gazi hareketlenecek ayni zamanda sesi bebişini rahatlatacaktir 🤗
Mrsbiyolog GizemKuzeyKaran valla 3 tane damla( biogaia probiyotik+Nurse harweys Colex+Relactaz) kullandıkta bana mısın demedi benim oğlumda. 4 ay çektik. Şimdi 6.5 aylık hala kendi gazını kendisi çıkartamıyor. Bekliyoruz sabırlar( damlalar doktor önerisiyle birlikte kullanılmıştır)
istanbullugelin34 GizemKuzeyKaran siz kendiniz ne tüketiyosunuz yediklerinize dikkat edebiliyomusunuz
Eylulbebek1 GizemKuzeyKaran ah canım 2 buçuk ayligiz ama hala bitmek bilmeyen gazlarımız var çok zor Allah hepimize yardım etsin benim kızım bazen ağlarken kitleniyo elimden hiç bisey gelmiyor ne yazıkki birde göbek fıtığımız var çok zor durumdayım bende
GizemKuzeyKaran Mrsbiyolog Şuan bize de biogai ve relaktaz kullanıyoruz 2 gündür ama pek faydasını göremedik.Geçmicek bu günler 😔
Mrsbiyolog GizemKuzeyKaran gaz ilaçları için 10 gün diyorlar etkisini anlamak için. Biogaia zafen probiyotik içinde bağırsak için yararlı bakteriler var gaz ilacı olarak düşünmeyin. Relactazda laktaz intöleransı olan bebeklere veriliyor her emzirmeden ya da mamadan önce 3 damla demişti bize doktorumuz laktaz onu rahatsız etmesin diye. Sabsimlex herkeste çok işe yaradı 10 gün denedik bizde hiç etki etmedi Nurse harweys Colex bi tık daha iyi geldi ama dediğim gibi 4 ay çektik hala daha kendi kendine gaz çıkartamıyor
GizemKuzeyKaran istanbullugelin34 evet dikkat ediyorum süt ürünlerini dahil kestik doktorum ile ama hiç farketmedi
ezgi1607 Bir de metsili deneyin derim. 2.5 aylık oğlum metsil kullanıyoruz başka hiçbirşey kullanmıyorum o bitkiseller yaramayabilir bebeğinize benim oğluma yaramıyor bas bas bağırıyor. O yüzden metsil deneyin derim.
zeynepbali04 GizemKuzeyKaran sen bu Metsil sap simplex nurse harveys biogia felan boşver belki ise yarar ama en etkilisi zinco hem doğal hem gaz sorununu ortadan kaldırıyor şiddetle tavsiye ederim
ezgi1607 GizemKuzeyKaran günde 4 kere 8 damla. Ama ben bir çay kaşığı veriyorum. Çok şükür çokta rahatlattı.
_Evlatcennetkokusu_ Ben internetten reflu yatağı aldım kirazli bir de mommysbliss diye bir damla verdi doktorumuz onlar çok iyi geldi tabiki tamamen geçmedi ama katıla katıla ağlamıyor 51günlük bebeğim
GizemKuzeyKaran Eylulbebek1 evet doktora götürdük tamamen gaz.Akşam aynı saatlerde başlıyor zaten gece 3-4 e kadar 😔