ravzameliscanlar07 merhaba güzel hanımlar sizlere bir şey danışmak istiyorum bebeğim 6,5 aylık yeni yürüteç aldım 5 gündür yürütece koyuyorum fakat hiç hareket etmiyor oturuyor ne yapmam gerekiyor
manicurist ravzameliscanlar07 yürüteç çok da faydalı birşey değil boşuna para vermişsiniz yürümeye meyilli değil ozaman adım atmıyorsa yürüteç pek bi işe yaramaz zarar verir
Milena11 ravzameliscanlar07 muhakkak araştırıp almışsınızdır ama yinede naçizane uyarmak isterim yürüteç mağlesef çok sakıncalı çocuk için ve önerilmiyor yürüteç yerine yürüme arkadası deneyebilirsiniz
tkolcak ravzameliscanlar07 Biz yürüteç olmadan yürüdük. 3-4 kez falan anca binmistik.belki. Ayakları yere değiyor.mu onu kontrol edin.Onlarin ayarlanıyor olması lazım. Boyu yetmiyor olabilir ondan yuruyemiyordur .birde çok fazla tutmayın içinde 20 dk falandi yanlış hatırlamıyorsam. Yürüteçin en sevdiğim ozellegi içine koyup tuvalete gidebilmekti 😂
2maviboncuk ravzameliscanlar07 2oglumada kullandım hiçbir zararını görmedim canım ilk zamanlar öyle oluyor Bi 15 20gun sonra firr dönmeye başlar merak etme 😇
ravzameliscanlar07 Milena11 Milena11 ya evet aslında ben de yürüme arkadaşı istiyordum fakat baktım çevremde ki herkes kullanıyor ben de alayım ne olacak dedim
Milena11 ravzameliscanlar07 siz yinede bence tekrar bi bakın eskiden çok yaygınmış evet ama mağlesef çok sık kullanılıyor olması doğru olduğu anlamına gelmiyor tabi siz bilirsiniz yine 😊
ravzameliscanlar07 tkolcak evet ayakları yere basıyor ona baktım zaten biliyorum ayarlanabilir olduğunu zaten 20 dakika bile durmuyor içinde hemen sıkılıyor yani evet öyle zamanlarda çok iyi oluyor 😂
ravzameliscanlar07 2maviboncuk teşekkür ederim 😍 çoğu insan sizin dediğiniz gibi kullandım hiçbir şey olmadı diyor bazı insanlar da çok zararlı asla alma yani ister istemez insanın kafası da karışıyor
tkolcak ravzameliscanlar07 sıkıntiya gelemiyor demekki çocuk😊 gerek bile yok canım yurutece bol bol ayakta durmasını sagla Benimde eşim almisti benim haberim olsa aldirmiycaktim, İlkadım arabalarından alicaktim oyuncaklı olandan. Yuruteci pek kullanamadan yürüdü bizimki.10 aylıkken yürüdü. Bizde aktivite masası vardı onla oynamak için hep ayaktaydı.
MeryeminAnnsi ravzameliscanlar07 doktorlar onermiyor o yuzden ben kullandım bisi olamz diyenlere aldirmiyorm bana da kullanmislr mesela. Bisi olmadi derken farketmedikleri sorunlar olabilir. Mesela ice basma yan basma vs. İsteyen istediğini desin bu sebeple ameliyat olmak zorunda kalanlar var
2maviboncuk ravzameliscanlar07 Denilen doğru çoğu doktor önermiyor ama sende tutup sabahtan akşama koyucak değilsin 10dk 15dk ufak işlerini halledene kadar yani gün için 3 4defa 10ar dk koysan bisey olmaz ben öyle yapıyordum büyük oğlum çok seviyordu 9aylik yürüdü küçüğüm hiç binmek istemedi 11aylik yürüdü yurutec kolaylık dikkatli ve kontrollü kullanirsan
haziranin25i ravzameliscanlar07 yurutec çok faydalı bir şey değil ben yürüme arkadaşı aldım.. 9.5 aylık şuan desteksiz bir şekilde yürüyor
ravzameliscanlar07 tkolcak ayaktada tutuyorum adim artırmaya çalışıyorum ama benimki üşengeç olacak sanırım 😊
Nazliprensesinannesi ravzameliscanlar07 kullanma derim bacak kemiklerini ve kaslarının gelişmesini yürümeyi geciktiriyor bilginiz olsun,bı sene sonra buraya bebeğim hala yuruyemiyor diye bir post açmak istemiyorsanız tavsiye etmem
Katya ravzameliscanlar07 yürüteç nedeni ile omurga eğriliği yaşamış olan ve hayatı boyunca çeken bir arkadaşım var. Bence kullanma canım. Sen daha iyi bilirsin ama başıma gelmez dememek lazım.
kaganege ravzameliscanlar07 Yürüteç hiç kullanmadı oğlum. 9.5 aylıkken yürüdü. Yürütecin zararları ile ilgili çok şey yazılı ben çekindim ve almadım. İyikide almamışım. Eğer binmek istemezse kaldırın bence.
Alimomyyyy ravzameliscanlar07 bence aldığını gibi kaldırın, yeğenim 10 aylıkken emeklemiyo diye koydular 18 aylıkken yürüdü. Doktor yürüteçten dolayı yürüme geriliği olmuş demişti