_Nehirim_ https://imgyukle.com/i/kK1DhS bizim oralarda Domatesli köfte derler sizin oralarda peki🤩😋 sizler ne yaptınız buyrun posta davet edelim sizi 🤩🤪 biz bugün erken yedik eşim nöbetten cıktıgı için 🤭
MyEternalLoveNoyann _Nehirim_ mercimekle yaparız mercimekli köfte derler bizde de. Ayh bende bugün aslında kısır tarzı biseyler düşünüyodum altın günü menüsü yapayım diye sonra dün daha kahvaltı tarzı yaptığımız için vazgeçtim tavuk sote pirinç pilavı yaptım
berenne _Nehirim_ Bizim burada mercimek köftesi derler, elinize sağlık. Ben bugün akşam için kuru fasulye ve pilav yaptım birde tatlı. Afiyet olsun. 🌸
_Nehirim_ MyEternalLoveNoyann mercimek köftesi ayrı olur bizde mesela 🥰sizin menüde güzelmiş ❣️❤️Afiyet olsun
_Nehirim_ berenne mercimek köftesi ayrı olur bizde🥰teşekkürler beraber olsun yarın yapim sizin menüyü bende😂 tatlı ne var
Betulnur _Nehirim_ cok guzel görünüyorlar elinizde saglik ezogelin çorbası meyhane pilavı et sote salata bugünkü menü
aybarsgokalp _Nehirim_ bizde de tahinle yaparlar batırık derler miss gibi menüde de dünden kalma kurufasülye pilav ve çorba var yanına salata yapacağım birde İçliköfte
MyEternalLoveNoyann aybarsgokalp nerelisiniz acaba genelde karaman Ermenek orası yapar tahinli batirik.
Balkizlarim _Nehirim_ En sevdiğim afiyet olsun 😍 Bizim bugün ki menü patatesli gül böreği pırasa yemeği salata 🥗 sebzeli mercimek çorbası kabak tatlısı ♥️✅
ketcapli_lahmacun _Nehirim_ Bizde Mercimeklisine mercimek köftesi. Ve tahin koyduğumuzun içinede Batırık deriz. 😅🙈