18 Aylık şuan
4 aylıkken kitap okumaya kartlara bakmaya falan başlamıştık ve şuan da kitaplara aşırı düşkün tek tavsiyem diğer annelere bebeklerine bol bol kitap okumaları resimlerini anlatmaları gerçekten çocupun zihinsel gelişimine çok faydası var çok güzel öğreniyorlar..
7 aylıkken falan top kurtarmaca, ip çekmece gibi aktiviteleri çok yaptık
1 yaş civarındayken ADEDA yayınlarının 2 yaş setini aldım o zamandan beri göz bebeğimiz sürekli açar açar etkinlikler yaparız.. Aynı zamanda bu aylardayken suyun içinden balık yakalamaca, kutu kapağı açıp kapatmaca gibi aktiviteleri sık yapardık
Şuan yani 18 ay civarı ise pek etkinlik yapamıyorum aslında şuan tam zamanı..
Genelde herşeyi ben ona soruyorum mesela dışarda bir kedi görüyorsak bu ne annecim ? Nasıl ses çıkarır tarzında evde de aynı şekilde saç kurutma, bulaşık, çamaşır makineleri bizim oğlandan soruluyor.. Herşeyi beraber yapmaya çalışıyoruz. Makineye tablet deterjan atma işi onda mesela.. Kirli sepetinden çamaşırları alıp makinenin içine koyma onda.. Onun dışında şu sıra bultak oyuncaklara sardık sürekli onları oynuyoruz.. Araba sürmece oynuyoruz bol bol.. Havalar soğuduğu için genelde oyun parklarına gidiyoruz avm ve kafe tarzı yerlerdeki orada sosyalleşiyor bizde biraz olsun kafamızı dinliyoruz.. 😂