Kustuyu95 KucukAdamm kendiniz bilirsiniz ama geçenlerde gram altını olanlar bekletmeye devam etsin diye ekonimistin konuşmasını dinledim bu konuda bilgili olan inslari dinleyin yoksa kimse yukselecegini bilemez düşeceğine burda
Alpitom Doganinannesiiii yanlış düşünüyorsunuz. Küçücük bir kar edeceksiniz diye. Artması uzun vadede daha zor ülke ve vatandaşlar için. Paramız eridi daha da erimesin artık bence. 😕
Gizemlibirisi Alpitom valla bizde aldık ama inan düşse hiç üzülmem. Herşeye zam geliyor altın dolar yükseldikçe.
Doganinannesiiii Alpitom haklısınız gerçekten. Ama işte elde avuçta az para olunca insan onu katlamak istiyor
KucukAdamm Kustuyu95 Evet bene dinledim . Tunç Şatıroğlu var . O düşüş olacak parası olan alsın , altını olan beklesin dedi ama al sat yaparak parayı katlamak istiyorum açıkçası . Ne bir evimiz var ne arabamız . Bu gidişle de hiç birşeyin sahibi olamicaz.
Doganinannesiiii KucukAdamm işte bizde araba parasıyla katlayıp daha az kredi çekmek niyetindeyiz. Tekrar yükseliyor gibi. Çok riskli işler
Kustuyu95 KucukAdamm umarım herşey gönlünüzce olur bizde aynı durumdayiz evimiz yok bu gidislede olmayacak evler ateş pahası
graycloud tosbikannesiiii Kardeşimin düğünü var eyvahlar olsun düşer mi acaba beklesem mi alsam mı altını of of
Alpitom Doganinannesiiii tabiki hepimiz aynı durumdayız. Allah bizleri iyi günlere kavuştursun işimiz çok zor
yildizligece Kirmiziburun kimse evlenemiyor bu yuzden allah altin borcu olanlara yardim etsin cok zor