ikikizannesi Kizlar kizim 6 aylik malum havalar sicak terliyor ve oksuruyor bayramda o koy senin bu koy bnm dolasiyoruz koy havasi carpiuor haliyle cok dikkat ediyorum ama oksuruk korkutuyor bni baya terliyor kizim hele emerken su gbi ne yapmaliyim
niloshkau ikikizannesi canım müslin örtü ve bezlerini kullanabilirsin terlemesini önlemek için. Sırtına sürekli bir müslin bez koy canım terini emsin. Oy bayramlar iyi güzel hoşta işte bebeklerimizin düzeni alt üst oluyor
ikikizannesi Gulbeyz bnde havlu kestim kucuk kucuk sijistiriyorum habire kucucuk sirti var elim girmiyor yinede oksuruyor
ikikizannesi niloshkau aynen sorma simdiden gitti duzen disardaydik yeni geldii uyuttum koydum debeleniyor suan onuda gectim koy havasindanmidir oksuruk artti birak korkuyorum vallahi kendimde saglikciyim terzi sokugunu dikemez hesabi kaliyorum oyle
niloshkau ikikizannesi ah ah terzi kendi söküğünü hakikaten dikemiyor 😂 inşallah öksürüğü fazla ilerlemeden bayramı geçirir canım 😍🙏🏻
ikikizannesi niloshkau insallah cnm ya elim ayagima dolasiuor cocuklar hasta olunca dunya basima yikilmis gbi hissediyorum sadece oksuruk var birde hirilti tikaniklik vs yok
[silindi] Ayh benim yavrum kadar terleyen bir bebe görmedim daha.Ağız mendilini sırtından eksik etmiyorum asla.Günde defalarca kez değiştiriyorum.Sizede tavsiye ederim pratik oluyor.
ikikizannesi [silindi] buyuk kizimin bronsiti var cntaya kiyafet koymedan sirtina mndil koyuyorum bolca alisti az bi teri kurusa bronsit kucugumde oyle olnaz insallah herseyi unutmusum sanki ilk cocugum oturup herkese akil veriyorum kendime kalmiyor umarim bayram kosturmacasinda ilerlemez dr.umuzda yok ne ilac verecegimi bilemedim peditus aferin sekrol var sekrol verdim akintiyi seyreltsin diye
[silindi] ikikizannesi Soğuk algınlığında ilaç önermiyor doktorlar.Emziriyorsanız bol bol emzirin sıvı tüketmesini sağlayın.Soğuk buhar işe yarıyormuş oldukça.Doktorumuz yarım çay bardağı ıhlamur önermişti bir de.Çok geçmiş olsun.
ikikizannesi [silindi] geniz akintisi yogun tikaninca ememiyorda o yuzden sekrolle seyrelsin cbuk atsin diye veriyorum umarim bronsit olmaz