Tugbatugba123 Kızlar kuponla 100 TL indirimli alışveriş yasptim. Baazilarinin bedenleri olmadı bazilarini da beğenmedim. 4 ürün degistiricem nasıl olucak şimdi fiyat mevzusu
Balarisi_melisEla Tugbatugba123 bende kizima yaptim henüz gelmedi ,benimde aklimda ayni soru var acaba magazadan değişiyorlarmı 🤔
gocebebirbayan Tugbatugba123 internetten alışverişte en sevmediğim noktalardan biri de bu. Üstte kalsın canım. Umarım hiç uğraşmadan değiştirirsin 🙏🏻🌺
Gnsglr Tugbatugba123 Fisiniz duruyor ise değişim yapabilirsiniz mağazadan aynı ürün ile değişim yaparsanız bişey olmaz öbür turlude üstüne ek ücret ödeyip alabiliyorsunuz 🙂
Tugbatugba123 Balarisi_melisEla değişim oluyor lagzadan ama indirimli olur mu ki yoksa normal fiyatından mi alırım
Tugbatugba123 Gnsglr peki kuponla indirimli almıştım. Şimdi degisim yaptığımda indirimden yararlanabilir miyim
Poyrazc İndirim li halinden değişime alıyorlar bende hırka değiştirdim hırka yi indirim le 75 e almıştım normalde 99 75 ten alıyorlar
FHKK Tugbatugba123 Fatura ya da maile gelen fatura ile değişim yapabilirsiniz canım ben yaptım geçen hafta .
Balarisi_melisEla Tugbatugba123 Canm naptin gittin mi lcw ya benim ürünler geldi 3 takımda çok büyük gidip degistircem
Tugbatugba123 Balarisi_melisEla gittim canm geri iadesini indirimli fiyattan aldılar. Ama aynı kiyafetlerden gittiğim.magazada yoktu. Başka aldım ve indirimli alamadım üzerine ödedim bir miktar
Balarisi_melisEla Tugbatugba123 bende kizim uyanınca gidicem bakalim.5 takim aldim 3 ü cuval gibi oldu kalıplar aşırı büyük