Burcu198906 Merhaba arkadaşlar benim bebegim 3 ay 20 günlük.Grip oldu ve ardından balgamlı öksürüğe döndü.Şuan meme reddi yaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.Yasayanlardan öneri istiyorum.Gece uykuda emiyor gündüz emmiyor memeyi gerinitekliyor sagıp veriyorum 😩
Yasemin38 Burcu198906 yanına yatarak yada farklı pozisyonlarda dene canım. Müzik aç emerken falan. Biberondan kolay ulaşıma alışırsa memeyi tamamen red edebilir dikkat et
Burcu198906 Yasemin38 kasıkla versem tükürüyor ems sistemini denemedim hiç ama biberonla cork cork emiyor.Birde balgam var doktora götürdüm cigeri temiz gensinde balgam.Kusarak yada diskisiyla atacak dedi 2 hafta oldu hala aynı 🤧
Yasemin38 Burcu198906 biberondan hemen geliyor çünkü emince. Serum fizyolojikle temizle burnunu. Ems yöntemini dene biberonada sütünden sağıp koy
Burcu198906 Yasemin38 aralikli emziriyorum simdilik zorlamiyorum emmeyince atak haftasi grip bir araya geldi yipratti beni baya😩 burnunu surekli temizliyorum.Ama nafile balgami atamadi.Carsamba gününe randevu aldım hastaneden