antropologanne Newkelebek Yetiskinler dahi yapabilir, yas siniri yok. Sadece ne kadar erken yapilirsa koruyuculugu o kadar artiyor.
Deterjanhanim Newkelebek biz 3 doz yaptırdık. 9. Ayda 11. Ayda ve 18. Ayda pak üzere. Sizin bebeğiniz kaç aylik
EcehaN12 Yaş sınırı yok diye biliyorum erkenden yapılmasının nedeni korumayı arttırmak en kısa sürede yapılmalı diyor doktorlar
Dilaylaa Yaş sınırı yok ama ne kadar erken o kadar iyi . Menenjit çok farklı bir şey her an herkesin bizlerin bebeklerin başına gelebilir
esmafatmaa Newkelebek 5 ay 7 ay sonra koruma dozu olarak bi yas dedi bize doktor ama bazilari bi yasindan sonra 2 doz yaptiriyo diye biliyorum 😊
Hilalsuvat Newkelebek 2 grup menenjit aşısı var. Biri tek doz biri 3 doz. Ben 2 dozu 13. Ayında yaptırdım. 1 dozu 18. Ayında, kalan 1 dozu da 24. Ayında yapılacak.
Burcu4135 Bizim 3.ayımızda yapılacak menenjit.. 2 ay 18 günlügüz az kaldı. Yorumları okudumda herkes gec yaptırmıs. Yada biz mi erken yaptırıyoruz. Doktorumuz 3.ayda dedi hem menenjit hem rota asısı yaptıracağız.
pandemibebegi Burcu4135 Ne kadar erken o kadar iyi biz de 9 aylıkken olduk. Ağır bir aşı yüksek ateş yapabiliyor tetikte beklemeniz lazım gece hep
Burcu4135 pandemibebegi cok tesekkürler şimdiye kadar olan tüm asılarda hep tetikteydim bisi olur mu acaba diye. Bunda daha da dikkatli olacagım uyarınız icin tekrardan tesekkürler🤗
pandemibebegi Burcu4135 Evet ben de bunda hiç uyumadım desem yeridir çünkü tam biraz indi ateşi diyordum anında fırlıyordu sürekli kontrol etmek lazım. İnşallah siz yaşamazsınız tabi 😊 bu arada bexsero dan bahsediyorum