Glsmnn Anneler nasıl baş ediyorsunuz , 27 günlüğüz sanırım bebeğim kolikbebek. Gaz çıkarmasına rağmen hep kendini sıkıyor ıkınıyor hep çıkarsın istiyor .. ne yapmam lazım
Mavis34 Glsmnn benimkide 34 günlük günün yarışı ağlama kriziyle geçiyor. Biogani ve sun simplex damla başladık daha rahatladı ama tamamen cozum olmadi bunlarda
sahrakytpe Glsmnn bizde 1aylığız kızım gazlı bir bebek kaka ve gaz çıkarmasına rağmen sürekli ıkınıyor ve ağlıyor . Ben biogaia kullandım fayda etmedi . şimdi hem biogaia hem nurse harveys kullanıyorum etki ediyor ama yine ıkınmaya devam . doktorum durum normal dedi . 3 ay böylr devam edecekmiş .
Glsmnn Mavis34 canım sağlık ocagına gidicez 1. Aylık aşısı için . Onlar verir mi damla yoksa çocuk doktoruna mı götüreyim
Glsmnn Mavis34 colınox aldım . Süte karıştırıp vermem gerekiyormuş kimse bi bilgi vermiyor eczane felan bir şey demedi .. bende direk damlattım ağzına ya .. dktora sordum sıkıntı olmaz bir kerelikten dedi
Saebec Benim kızım da kolıkdı 3 ay denemedıgım mama damla kalmadı saati geldımı kimse tutamaz Dı ilk cocuk hep doktora kostum sureklı ama naptıysam 3 ay dolana kadar Bı çözüm bulamadım 3 aya grdıgımjz gün hersey birden bıttı
Glsmnn Saebec benim de ilk bebek . Etrafımızdakiler 3 ay sürcek diyor . İnşallah 3 aydan sonra geçer ama ilaç iyi geldi