Oflu_u Merhaba oğlum 2 aylık geceleri hiç uykumuz yok doktor birşeyi yok sadece kolik bebek olabilir dedi bize 3 tane damla önerdi ; Biogaia Subsimplex Metsil en etkilisi neydi yada farklı bir damla kullanınız mı ?
Gupssse Oflu_u biogia ile nurse kullandık 1ay civarı sonra nurse harvey de kaldık zamanla gaz azalıyor (başka şeyler çıkıyor;))
Sarew Oflu_u biogaia bağırsak düzenleyici probiyotik. Yanın da sab simplex kullandık gaz damlası olarak.
EdaKzlta1 Oflu_u canım benim kızım 1 ay 27 günlük biz 20. Günden itibaren başladık gaz damlasına aşırı gazlı bir bebek gece uykularımız bizimde yok malesef doktorumuz BioGaia yı probiyotik bağırsak düzenleyici olarak verdi günde 1 defa 5 damla kullanıyorum genelde akşam saat 8 9 gibi veriyorum bir de buna ek olarak gaz damlası sub simplex kullanıyoruz günde 3 defa 8 damla tamamen geçmedi gaz sorunu ama en azından uykuları düzeldi kızımın ikisini kullanmanı tavsiye ederim
Uyumsuzz Biogaia bagırsak düzenleyici ben gaz damlası kullanmıyorum ama buda tek basına işe yarıyor gibi
Oflu_u EdaKzlta1 bende biogaia aldım umarım düzelir uykuları düzelsin benim için kâfi.Uykusuzluktan artık gözlerinden yaş akıyor
Mrsbiyolog Biogaia probiyotik damla gaz ilacı değil ki ha bazı çocukları rahatlatıyormuş ama o içersinde bağırsaklar için yararlı bakterilerin bulunduğu probiyotik. Sabsimlex ile nurse harweys Colex arasında çok kalmıştık biz Nurse harweys Colex seçtik. Doktorumuzun bize söylediği her gün aynı saatte biogaia ve Nurse harweys Colex. Ayrıca laktaz intöleransımız olduğundan da her emme öncesi 4 damla Relactaz.
Anne096 Biz her çocukta her ilaç işe yaramıyo diye en uygun fiyatlısından başlayalım işe yaramazsa diğerlerini deneriz dedik ve metsil aldık 13 liraya. Kullandık bi rahatlama gördük. Daha sonra aşırı kusma için hastaneye gittiğimizde reflüsü olduğunu öğrendik doktor bebeğiniz kolik de dedi. Aşırı gaz çıkarıyodu ama bu yetmiyodu daha ne kadar gazı olabilir ki diyoduk yani her dakika gaz çıkarmasına rağmen karnı taş gibiydi sürekli ve 1 haftadan önce kakasını yapamayan bi bebek siz düşünün o kıvranmaları.. Neyse bize biogaiga ve sabsimplex kullanın dedi metsil kullanıyorum aslında bikaç gündür rahat gibi dedim o yetmez bu çocuğa az kalır dedi ve o ilaçları verdi tabi hemen aldık dünyanın parasını verdik 3 gün kullandık ama inanın çocuk kıvrandı o da ağladı ben de resmen karın ağrısı yaptı çocukta yavrum nasıl canı yanar gibiydi sonra dedim başlarım doktoruna ilacına gerçekten aynı değil demekki her çocuk tekrar döndüm metsile. 1aydır metsil kullanıyoruz inanın çocuk da rahat biz de. Demek istediğim şu ki bence şu dönemde cebe de yazık bizim gibi uygun fiyatlısındna başlayın alın bikaç gün deneyin olmazsa diğerine geçin. Biz keske öyle devam etseydik çöpe attığımız parayla kaldık keşke hiç açmasaydık bari başkasına verirdik dedik yani o derece evde tutmam mesela ben başkasına iyi gelen o derece kötü yaptı bizi