Edaonur Bebeğim 13aylik burnu çok tikali rahat nefes alamıyor uykusundan uyanıyor hiç rahatı yok burnu açmak için etkili bir yöntem veya etkili bir burun spreyi bildiğiniz var mı serum fizyolojik hiç bir işe yaramıyor
ErkekkAnnesii Edaonur doktorunuza sorun mutlaka çünkü bebeklere çok sprey önerilmiyor oğlum hasta şuan burnu tıkalı ve öksürük enfeksiyon var ciğerde doktor sprey verdi kısa süre kullanıcaz ve tabi serum fizyolojik suyla temizlemek gerekiyor ama oğlum durmuyor yapamıyorum 17. Ayına girecek
Vrl Geçmiş olsun öncelikle ben internetten burun spreyi sipariş verdim yorumlar çok iyiydi oğlum 2 aylık doktoruma sordum altıncı aydan sonra kullanabilirsin zaten onu önerecektim dedi istersen bir bak sende doktoruna da sor.İsmi sterimar baby sprey
Edaonur Doktorumuz bı burun spreyi verdi fakat hiç etkisini görmedik açılmadı burnu çocuğum ne rahat uyuyabiliyor ne nefes zor aliyor
Nesizade Edaonur kesinlikle en etkili yöntem serum fizyolojik 2.5 ml bir burnuna sıkıyorum 2.5 ml bir burnuna ama benim oğlum 17 aylık belki size ml fazla gelebilir bilmiyorum. Sonra sırtına vuruyorum akıyor zaten hortumla da cekiyorum kalanının.yatmadan 5-10 dakika önce yapıyorum daha rahat uyuyor .odanız petekliyse peteklere su takın nemlensin odası