Demirinannesi02 Kızlar sürekli karşıma çıkıyor ama öldüğünü ve dedesinin tutuklandığını okuyorum. Ama olayı bilmiyorum yeni ev taşıdım tv bile açamıyorum. Biri bana anlatabilir mi ne oldu minik kıza ölüm sebebi ne DNA raporu çıkmış mı ?
ozgesahiiin Demirinannesi02 Ailenin hepsini sorguya almislar.Niye tutuklandigi bilinmiyor ama dedesini tutuklamislar.Sorgudan sonra anne baba vs beraat etmis.Olaya da yayin yasagi gelmis dedeyi niye aldilar hala bilinmiyor
Demirinannesi02 Ardahsyn Çok etkilendim ölmesiyle Rabbim bebeklerimizin acısını göstermesin bizi ama niye aileyi suçluyorlar dedesi niye tutuklamışlar anlamadım bir sorayım buraya dedim kızlar bilir☺️
Feride1906 Merhaba kızlar açıklanmadı çünkü yayın yasağı geldi . 31.12.2021 tarihine kadar yayımlanması yasaklanmış yılbaşından sonra öğrenebileceğiz malesef . Allah kimseye yaşatmasın . Yakınlarına da sabır versin
Demirinannesi02 Feride1906 Onu da duydum yayın yasa niye gelmiş ki anlamadım yani müge anlı komple mi programı kapattı yoksa o konumu işlenmeyecek
Zlyh558 Dedesinin tecavüz ettiği yazıyor çoğu yerde 😔 umarım doğru değildir. Çocuğu bulan kadın alt tarafının çıplak olduğunu söylemiş
Ezgiarda Dedenin pedofili olduğu ve Müslümeı bulundugunda cinsel bölgesinde kurtlanma varmış buda sadece sperm olursa olurmuş , ve sanırım kardeşlerden biri dedenin mis baba askerdeyken korkunç şeyler gerçekten Allahim korusun
dinle_beni_bi Tugbatugba123 müge bazen haberde çıkanların peşine düşüyor. Çocuk kayboldu dendiyse oda kendi işledi