Birkullanici Esra___ Ay canım vallahi ne yaptıysam o koku çıkmadı kızımın giysene damlamıştı yani bilmem bütün yöntemleri denedim çıkmıyor canım çöp
Esra___ Alyaninannesi_ benim korkum da kokusu zaten inş geçer Kocaman koltuk ya nasıl atayım örtü kıyafet olsa makineye bile atmazdım uğraşmazdım ama el mecbur çıkarmaya çalışcaz
mihrosum Esra___ cok guzel oluyor dimi. Bende inanamadım ilk kez yıkattm. Gercı koltugumda temizdi meraktan yıkattm ama cok memnun kaldım. Insallah canım memnun kalırsın kurusa bana yaz merak ediyorum
Tgcee18 Benim halıma dökülmüştü defalarca yıkadım asla çıkmadı kokusu makinada yıkadım bu arada sığıyordu hala da kokuyor bi kutu yumoş döktüm fayda yok
mavilimor Esra___ valla bi araştır istersen vakumlu içini yıkama gibi yapanlar var. Birde bizde adam içine neredeyse yıkamaya başlamadan önce 3 4 tane limonun suyunu şıktı sonra yıkadı koku hiç yok.
Esra___ mavilimor ya ben çok net alıyorum kokusunu o koltuğa oturamaz oldum eşim ne alaka kokmuyor artık diyor muhtemel ben iyice takıp koltuğu atmayayım diye 😂😂 karbonat serpmeyi deneyeceğim bir de onu okumuştum limonu da hiç bilmiyordum