Zeyneb27 Arkadaşlar kızımın küvetini yere sert Bi şekilde bırakınca altında küçük bi kırık oluştu 😦 su sızacağı için banyo yapamıyorum, yapabileceğim bişey varmı, saçma gelecek ama plastik tamiri yapan Bi yer felan var mı acaba 🙁
Deletedmom_26 Zeyneb27 Tamir olacagini sanmıyorum ama alt kısımdan silikon falan mı doldursan kırık bölgeye
Zhnce Zeyneb27 tamir yapan biri yoktur ama silikon tabancasıyla o kırığı kapatabilirsin Tam kapanmasa bile az sızıntı olur oda problem olmaz diye düşünüyorum
AsyaninAnnesiiii Zeyneb27 o tarz çatlakları engelleyen bi bant var internetten bulabilirsiniz asla sızıntı olmuyor. Bant 50 60 tl birsey ise a101 e filan geliyor bebek kuveti 50 60 a küvet almanız daha mantıklı olur.
2205 Zeyneb27 ben hiç o küvetlerde yıkamadım. Gereksiz olarak aldığım tek şey sanırım. Banyo lavabosunu güzelce temizle suyu ılıt orada yıka hem çok kolay okuyor hemde 5 dakika bile sürmüyor
Zeyneb27 AsyaninAnnesiiii keşke Biraz uygun olaymıştı, dediğiniz gibi ona vereceğim paraya kuvetin yenisi alınır
Zeyneb27 Deletedmom5284 19 aylık olacak, oturağı var ama banyoda üşür gibi geliyor, küvette odada sıcakca daha iyi oluyordu gibime geliyor 😅
Deletedmom5284 Zeyneb27 kızz kocamanmış bende 4-5 aylık sandım 😂 ben banyoya ısıtıcı koydum fanlı ısıtıcı varya, küvet eziyet oluyor götür getir 😂
2205 Zeyneb27 bende bebek sandım kocaman olmuş sok banyoya 5 dakikada yıka. Ne küveti ne lavabosu. Abartma bu kadar