Egeninincisi NarenciyeCicegi bizimde böyle damagı beyazlaşmıştı sonra bi aya patladı belki sizinki daha kısa sürer belki daha uzun belli olmaz ☺️
0znur NarenciyeCicegi Egeninincisi Böyle fotoğrafları nasıl çekebiliyorsunuz ya.😅 Benimki elimi yaklstirdigimda bile hemen kafasını kaçırıyor
Dedimolabilir NarenciyeCicegi yabi kizimda boyle oldu 6. ayda 8 . Ayda ilk dis cikti 9 bucuk aylik 2. Disi cikti evet boyleydi kizimda
NarenciyeCicegi Egeninincisi bu aralar cok huysuz geceleri sürekli ağlıyor 🥺 diş ciksa artık kurtulsak
Egeninincisi NarenciyeCicegi https://imgyukle.com/i/kKjoqj (bizim böyle olduktan sonra patladı bi kaç haftaya bi ayada uzadı ☺️) ah ah diş çıkınca bitmiyor ki canım Allah kolaylık versin
NarenciyeCicegi Egeninincisi aşama aşama bu işler galiba beyazlık oluyor şişme oluyor sonra patla oo bizim daha var sanki 😒
kirmizibasliklikiz_ 0znur haha bende merak ediyorum fotoğraf cekmeyi birak ben bile bakamiyorum dilini koyuyor hemen 😂
Eymenegeli Oyy yakindir parlamasi patlatasiya kadar asiri huysuz oluyolar patladigindada oluyo 😂🤦 benim oglumunda böyledi patladi simdi digeri patlicak tam cikmadi diger patlayan disi yarisi cikdi
NarenciyeCicegi Dedimolabilir kaynanam her gördüğümde disi çıkmadı daha bunun ki cikmis şunun ki cikmis çıksa da artık sussa diyorum 😏
Girlpower NarenciyeCicegi kızımın 5 aylıkken böyleydi 10.5 aylık oldu yeni çıktı dişi yani belli olmaz hemen de çıkabiliyor çok uzun da sürebiliyor
NarenciyeCicegi Girlpower aboo😱 bizimki yeni fark ettim oyle olduğunu aylar sürer desene. İnşaAllah çabuk çıkar ya
Dedimolabilir NarenciyeCicegi ay takma erken cikainda erken mi dokulsun de hiiic duyma esimin erken cikmis simdi dokuluyor birde ovunuyordu kaynanam dedim ki iyiki babasina benzemedi gec cikti dedim duyma
Ebrar444 NarenciyeCicegi benim bebeğimde öyleydi 1 haftada çıktı 1 tane diğeride 1 hafta sonra çıktı 😊