Msbnannesi Güzel anneler bebeğim 4 bucuk aylık bir aydır hiç uyku düzenimiz yok gece 5 defa uyanıyor gündüzleri en fazla yarım saat dalıyor atak desem bir aymı sürüyor lütfen yardımınıza ihtiyacım var 🙏
KumsaLina Msbnannesi bizimkide 4 ay 17 günlük gündüz uykumuz zaten ilk günden beri yoktu halen de yok. 2 haftada beri de gece çok uyanıyor sebepsiz ağlıyor geri yatırıyorum
Merve50 Msbnannesi canım atak olabilir birde uyku saatleri nasıl yani her gün kaçta yattı kaçta kalktı yaz bir yere sürekli bir düzeni olsun emin ol biraz daha rahatlarsın oğlum 5 ay 10 günlük bı düzeni var fakat bazen o bile gece 3-4 defa kalkar
Mrsbiyolog Msbnannesi valla benim oğlum 15. Günlükten beri öyle 6.5 aylık olduk hala düzelecek diye bekliyorum. Hiç gündüz uykumuz yok. Gece desen mahvoluyorum. Uyumayan bebeğin halinden uyuyan bebek anneleri de anlamıyor ancak akıl veriyor. Sanki hiçbir şey denemiyormuşuz gibi
Msbnannesi KumsaLina KumsaLina Allah yardımcımız olsun.bizi ancak biz anlarız insanlara söyleyince bebektir uyanır diyorlar🤦🏼♀️